2777
2789
درست بگرد فکر کن اخرین بار کجا دستت بود ،من خودم انگشتر کارتیر مدل شل طلا خریدم رفتم خونه مامان حمام ...

اخرین بار رو مبل نشسته بودم با حلقم بازی می‌کردم بعد انداختم دستم بعد رفتم تو اتاق زیر آبرومو تمیز کنم از اتاق اومدم بیرون یدفعه دیدم دستم نیست همه جا رو گشتم پیدا نکردم اصلا انگار غیب شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره زنداییم گم کرد داییم حلقه خودشو برد کوچیک کرد انداخت دستش

بابام: چرا نخوابیدی؟

من : نکنه شوهر کنم‌حلقمو گم‌کنم‌نره حلقشو کوجیک کنه که نندازه دست من؟؟؟

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

چی ؟ میگم مشکل داری با خودت یا جنگ داری اگه نمیتونی با کسی هم درد بشی نیا حرف نزن

ولش کن بی ادبه

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
من یک ماه نامزد کردیم حلقه نشون مو گم کردم قرار باز بگیرم

منم بزرگترین ترسم اینه ک نشون هامو گم کنم یا دزد ببره😐😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

منم بزرگترین ترسم اینه ک نشون هامو گم کنم یا دزد ببره😐😂

مگه چند تا نشون میارن؟

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
اخرین بار رو مبل نشسته بودم با حلقم بازی می‌کردم بعد انداختم دستم بعد رفتم تو اتاق زیر آبرومو تمیز ک ...

خوبی این گم شدن اینه تو خونه باید بگردی حتی دست ببر داخل مبل بین نشیمنگاه و تکیه گاه ،در کل همه قسمتها رو بگرد ،پسرم یه تبلت نقاشی داره قلمشو گم کرده بود من کل خونه رو گشتم پیدا نشد ،حتی جارو برقی کشیدم ندیدم چون من با دقت میکشم ،در کمال تعجب بعد ۳ روز جلوی میز وسط پذیرایی پیدا شد جایی که بارها گشته بودم 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌