2777
2789

میخواستم بدونم ممکنه یکی که سه بار زايمان کرده به صورت طبیعی باردار شده اولیشم ۲۰ سالگی بوده

الان بعد از ۱۴ سال یهو کیست بگیره؟

دیابتم داره

قاعدگی منظم تا ماه پیش داشته این ماه یهو خونریزی کرده بعدش یه روز قطعی داشته دوباره خونریزی گرده باز؟قطع شده باز خونریزی داشته باز قطع شده 

این چشه الان؟؟؟

لطفا کمک کنید

ما که دکتر نیستیم ولی من که کیست داشتم همین حالتی بودم باید یه سونو بده چیز ترسناکی هم نیست کیست اگر خفیف باشه با یه قرص جلوگیری که دو ماه بخوره حل میشه ولی حتمااا سونو انجام بده و دکتر زنان بره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که دکتر نیستیم ولی من که کیست داشتم همین حالتی بودم باید یه سونو بده چیز ترسناکی هم نیست کیست اگر ...

بدبختی به قرص ال دی اینا حساسیت دارم سردرد شدید میگیرم 

بعدم تازه لاغر کردم

راستی ممکنه به خاطر التهاب باشه آخه دقیقا بعد رابطه اتفاق افتاد؟؟؟

آخه ببخشید ترشحات پنیری دارم در حال درمانم 

بدبختی به قرص ال دی اینا حساسیت دارم سردرد شدید میگیرم بعدم تازه لاغر کردمراستی ممکنه به خاطر التهاب ...

والا من تجربم در حد همون یه کیست خفیف بود که گرفتم با قرص رفع شد شما باید خیلی خیلی زودتر از ایناهم می رفتی دکتر ولی بازم دیر نشده حتما همین فردا برو منکه بلد نیستم اصلا رشتمم هنر بوده هیچی از این چیزا نمی فهمم ولی دور از جون دور از جون زبونم لال شاید چیز خوبی نباشه اون وقت چی؟ باید توی هر شرایطی برید دکتر