2777
2789
عنوان

درد سینه😭

329 بازدید | 26 پست

سلام

من پریود شدم همیشه ۷ روزه بوده. تایمم. الان ۹ روزه هنوز خوب نشدم این بار اونقدر خونریزیم کم بوده شاید ۲ یا ۳ تا پد بهداشتی... 

سینه هامم از قبل شروع پریودی درد خفیف داشت الان دردش اونقدر زیاده که بعضی وقتا گریه میکنم 

چیکار کنم؟ برم دکتر؟ 

کاربری دست چند نفره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من همیشه از ۲هفته قبل پری سنگینی درد و سفت شدن سینه رو دارم 

مال توام طبیعیه  تاثیر هورمونات 

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
من همیشه از ۲هفته قبل پری سنگینی درد و سفت شدن سینه رو دارم مال توام طبیعیه تاثیر هورمونات

اره ولی روز سوم پریودی خوب میشدم دیگه الان ۹ روز شده به قدری زیاد شده نشستم گریه میکنم از دردش🥲

کاربری دست چند نفره

منم این سری خیلی سینم درد میکرد تازه امروز روز. 5 پریود بازم یکی ازسینه هام یه جوریه و درد میکنه و میخاره گاهی، خیلی میترسم باید برم سونو امامیترسم😰

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)