2777
2789
عنوان

بریم برای شنیدن صفر تا امروز اشتباهات یک دختر مغز فندوقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 65 پست

الان بنظرتون چیکار کنم ک طبیعی باشه ؟؛

ادامه بدم چت عادی رو 

اینم بگم دو روز سه روز یکبار هم پیام میده خودش شروع کننده هست من نیستم 

الان از دیشب رفت و نداده

دیگ پیام بده جواب بدم .!!

من میگم عادی جواب بدم و دوستانه باشه ک فک نکنه خیلی بهم برخورده 

از ی لحاظ هم میگم بهش همه چیو تو یک پیام بگم و برم 💔بلاکش کنم چیکارکنم 

خجالت میکشم فک می‌کنه هولم🤧نه ؟

تورخدا فش بدید یواشتر..قلبم ضعیفه

من تو عمرم از دونفر خوشم اومده 

کل داستان نوشتم بفهمید

یکی بچگی پسردایی

یکی هم الان این اقا

بعد امضای مرداد شوهرم 

یک خاستگار دارم پسرخالهام 😊

همون خاله ای ک پسر بزرگشو‌نگرفتم

پسر دومی که شنیده بود تو بچگی من پسرداییم دوست دارم

همون خالم ک الان پسردایی عزیز ما دامادش هست

پسر خاله سی سالشه و مجرد 

خالم گفت دی جدا شدی فروردین بعد عید. فطر. و عقد من قبول نکردم 

گفتم اون مجرد من یازده سال خانه دارو.. ازدواج 

غیر ممکنه 

گفت اون راضیه از بچگی تور‌میخاد

گفتم نه 

مهندس هست و تو شرکت کار می‌کنه 🤧

ی خاستگار دیگم دارم ۳۳ سالسه خونه ماشین پاره مکانیک غریبس

اسنپ گرفتیم از شورا تا دادگاه تو ماشین با تلفن حرف میزدم فهمید می‌خوام جدا بشم 

بعد مودبانع زنگ زد شماره بابا یا مامان خاست برای ازدواج 

و همش پیگیر هستن 

خودشم معرفی کرد خونه ماشین دارم زنم مرده سرطان داشته. س تا بچه درم بزرگه ۱۱ سالشه پسر و دو تا دختر 😐

من هول ازدواج نیستم اما خب تو این تایم از مرداد تا الان اینا رو شنیدم و همین پسر همدانی گفتم و شنید نصیحت میکرد عیب ندارع گریه نکن 

فوقش بگو نه

اما بهم برخورد ی مرد با س تا بچه بیاد

یا پسر خالم چرا باید بگه 

زشته واقعا 

نمی‌دونم 

اینا هم گفتم ناگفته نماند چیزی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم هم الان ب دست و پام افتاده میگ ماشین میخرم میزنم ب نامت

طلا میخرم 

خونه هم ببریم شهر دیگ کار میکنم

قرضا با داداشم نصف میکنم 

تو فقط برگرد دلم نمیخاد برگردم خیلی تحمل کردم

اما انقد دلم میسوزه افتاده ب پام تو خیابون 

گفتم حق طلاق بده بهم برمی‌گردم 

گفت ینی چی گفتم ی نمه بعدش تکرار کنی کارای گذشته بتونم راحت جدا بشم باز دوباره دادگاه پاسگاه نرم

گفت من امضا کردم حق طلاق برای دی ماه دارم جون مدم از استرس

از دستت ندم

ی حق طلاق بدم برای عمر...ک همیشه باید بپرسم 

گفتم اگر تغییر کردی می‌تونی راحت بدی. و نترسی گفت نمی‌دم و بللکش کردم 

گفتم دی ماه می‌بینمت 

هر چند روز از خط یکی میزنگ التماس می‌کنه نمی‌دونم چیکار کنم

و اینکه نمی‌دونم با این پسر لک چیکار کنم طبیعی باشه 

راهنمایی کنین

عادی چت کنم کم کم خودمون محو میشم یا ی پیام طولانی و توسخی بدم بلاک کنم

حس میکنم اون منو خاعن میبینه 

میگ‌ با شهر دور در ارتباط بوده چه برسه نزدیکا نه 

ولی نبودم بخدا 😭😭

حوصله ندارم بخدا بزور دارم می‌نویسم کجا بد نوشتم تپش قلب دارم مغزم درد می‌کنه حس میکنم باید خودمو بک ...

چرا خودت بکشی بابا همه اشتباه می‌کنن اینقدر خودت سرزنش نکن همه اینا تجربه بود باید ازش درس بگیری و تمام 

چرا خودت بکشی بابا همه اشتباه می‌کنن اینقدر خودت سرزنش نکن همه اینا تجربه بود باید ازش درس بگیری و ت ...

خستم 

خیلی 

این روزا قلبم واقعا تیر می‌کشه

حس میکنم سمت چپ سینم درد دارم 

اما درد نیست بیشتر سنگین هست

خیلی سنگین 

الان با این موضوع آخری نمی‌دونم چیکار کنم چجوری جمع کنم قضیه رو

کل زندگیتوخوندم..بیشتر سادگی کردی و دلسوزی..اینوبدون دنیا خیلی بی ارزشع انقدخودتوبخاطربقیه عذاب نده..شوهرت اگ میخاست درس کنه تاالان درس میکردبرگردی ام همینه پس کلابیخیالش شو.اون یکی ک راه دوره الکی وابستش نشوخودتوبدبخت نکن اگ ازمن میشنوی..خیاطیتو ادامع بده و ب جای برس ک ارزوته و درامد داشته باشی و دستت توجیب خودت..انقدزود ب فکر ازدواج بعدطلاقت نباش..امااگ نمیتونی و جامیزنی و دوس داری شوهربالاسرت باشع بین اون مرده ک سه تابچع داره یا پسرخالت..ب نظرم پسرخالت ک مجرده بهتره مگ دیونه ای بری بامرد سه تابجع داره ولکن...ولی چون خودتم صاحب بچه نمیشی بهترین راه اینع ک خودتوبکشی بالا و راه خیاطیتو ادامه بدی..برنگردبااون شوهرت ک اوضاعت بدترمیشع

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

عزیزم خیلی سختی کشیدی واقعا شوهرت اگه میخواست ادم بشه چند بار قهر رفته بودی میشد پس مطمئن باش درست نمیشه و اینکه تو باید از توی نامزدی میفهمیدی اخلاق شوهرتو مردی که دست روی زن بلند کنه مرد نیست

ماشاالله خودتم که همه فن حریفی به راحتی میتونی به در امد برسی پس اگه واقعا میتونی جدا شو دستت بره تو جیب خودت

اینکه شوهرت التماس میکنه واقعا خیانتش و بی توجهی به تو رو نمیتونه بپوشونه زندگی سختی داشتی امیدوارم از این به بعد آسونی باشه برات واقعا دختر با جربزه ای هستی و میتونی از پس خودت به تنهایی بر بیایی

و اون اقای ایلامی هم به دردت نمیخوره چون راهش دوره و عقایدتون فرق داره و کسی که یکبار رفته بازم میره رو گزینه پسر خالت میتونی فکر کنی

اون اقا با سه تا بچه هم واقعا تو کم سن و سالی خیفی بری یه اقا و سه تا بچه جمع کنی

با اینکه خیلی طولانی و پراز غلط املایی بود اما همه رو خوندم. همون بار اولی ک کتک خوردی باید جدا می‌شدی .این همه فرصت دادی ک چی؟ خانواده شوهرت ارزشی برات قائل نیستن و تو هربار رو حرفشون حساب باز کردی؟ اگه از همون اول جدا می‌شدی و فروش اینترنتیو انجام میدادی الان خیلی موفق بودی .منم متولد ۷۷م. یکسال و خورده ایه عقدم .خانواده شوهرم خیلی خودخواه و مغرور و خشکن . شوهرمم تمایلش ب اونجا می‌کشه و الان دارم ب جدایی فکر میکنم. چون واقعا تحمل اینو ندارم ک شوهرم کنارم باشه ولی حرف خانوادش بره تو گوشش . منم گفتم یا حق طلاق بده با ۱۴تا سکه یا ب خانوادت جلو من نشر بزن یا من طلاق میگیرم.ک هیچکدومم انجام نمیده 

با اون پسره هم ‌‌کلا ازهمع جابلاکش کن راه دور این مسخره بازیاروبزار کنار نزدیک ب سی سالته ب خودت بیا از اشتباهات و رنج های گذشتت درس بگیر انقد ک دلت سوخت و انقد ک عذاب کشیدی توزندگیت انقد زدنت بی حرمتت کردن شوهری ک یکبارهم دل نسوزوند برات الان همه چی و بخاطرخانوادش ازدست داده و فقط میخاد توبراش بمونی ک باز توروعذاب بدع باز ازت بدزده..واقعا اگ برگردی بدبخت ترین عالم تویی ناراحت نشی ک انقد رک میگم ب خودت بیا بچه نمیشی روز ب روز...

واقعا از همون خیاطی و فروش انلاین میتونی به در امد خوب برسی پس خودتو دست کم نگیر خودکشی هم اصلا کار درستی نیست بمون و زندگی کن خودت ایندتو بساز دختر به جنمی هستی اینده داری افرین بهت👌🏻

با اینکه خیلی طولانی و پراز غلط املایی بود اما همه رو خوندم. همون بار اولی ک کتک خوردی باید جدا می‌ش ...

شماهم عزیزم بهتره تا اول راه هستید و نامزدی اینا رو درست کنی وگرنه هیچ مردی بعد از ازدواج اخلاقش عوض نشده بلکه بدتر هم میشن و بیشتر به حرف خانوادشون گوش میکنن

راه خیاطیتو ادامع بده خلاصه کارکن پول جمع کن پیشرفت کن طلاق بگیر و مستقل شو..انقد ک هرچی توگذشته عذابت داده توروقویترکنه از خودت یک ادم قوی بساز حداقل پنج سال دیگه بهترین زندگی روداشته باشی بعد ب خودت بگو الان وقت ازدواجه...اگ تااللن هم صاحب بجه نشدی خداحکمتش رومیدونسته ک شوهرت ادم زندگی نیست...ب خودت بیا..من دیگ چیزی نمیگم امیدوارم حرفام واقعاروت تاثیربزاره و از اشتباهات دست بکشی..کلاخطت روعوض کن و خط های قبلیت روبسوزون و بااراده قوی و توکل ب خدا برو ب سمت موفقیت...کمترین زمانش تاپنج سال دیگ ‌ک قدرتمند و مستقل بشی ب فکر چت باجنس مخالف یاازدواج نباش...

توبزرگ شدی و درگذشته رنج بسیار دیدی

پس از رنج  و دردو غمت پبه بساز بروبالا

ک حداقل ازلین ب بعدزندگیتو بفهمی چیه زندگی..خودتوتباه نکن بااون شوهر درب و داغون

اول دلت ب حال خودت بسوزه

موفق باشی🤲

شماهم عزیزم بهتره تا اول راه هستید و نامزدی اینا رو درست کنی وگرنه هیچ مردی بعد از ازدواج اخلاقش عوض ...

اون میگه حق طلاق بدم با هر اتفاقی ممکنه از دستم بری. میگم اینقد احمق نیستم اگه میخواستم برم این ۴ماه ول معطل تو نمیشدم. اگه ب خودت اطمینان داری بده این حقو اما نمیده. نمیدونم چیکار کنم دیگه