2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نکن حیف پول نیستاگه خواستیم بده با پوله برات گل درست کنن که بهتره از همینای که پول تنها هست دورشم ک ...

همونا دیگه پول رو رول میکنن تو جعبه کشیده می‌چینند و دورشم با گل تذیین میکنن ولی یک و نیم پول گل و جعبه و تذیناشه

همونا دیگه پول رو رول میکنن تو جعبه کشیده می‌چینند و دورشم با گل تذیین میکنن ولی یک و نیم پول گل و ج ...

حیف یک او نیم نیس بدی کاغذ او اتاشغال ۹۰۰تومن یه مدال نفره خوب میکنه یه چیزی بده ارزش داشته باشه پولو دوروزه میده اتاشغال بده به یه چیز بدرد بخور

داداش من او زنش همسنن تقریبا دقلو ان تولد هردشون تو یه روزه  و اینکه امسال تازه نامزد بودن   و تولد گرفتن منم رفتم زرگری دیدم که طلا خیلی گرونه  رفتم مغازه نقره دیدم ست برام در میاد ۵تومن حالا هرچد که تو بخایی هس من گفتم که ۵تومن میخوام باشه  و کرغتم او بهش هدیه دادم به داداشمم که هیچی ندادم برا زنش گرفتم 

درضم نقره هم مثل طلا هم تو پولش هم هم ارزشش بالاس  تو هر مجلسی هم زنداداشم اونارو میندازه  طلا هاشو در میاره اونارو میندازه اونروز هم بهم میگفت که   زنداداش خیلی از ست ای  که برام گرفتی  

خیلی خوشم میاد  بنظر من ست بگیر ۳تومنیشو بخر

همونا دیگه پول رو رول میکنن تو جعبه کشیده می‌چینند و دورشم با گل تذیین میکنن ولی یک و نیم پول گل و ج ...

نه گلی دارم میگم که این کارو نکن سکه طلا یک گرمی بگیر یا  یه پونصد سوتی  اگه خواستیم گل درست کنی از این مدلی ساده ساده بدون گل آرایی  دست مزدم بیشتر از 150،200به هیچ وجه نده