2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نده

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

مجرد اگه شاغل نباشه هیچی پدرومادرتون میدن کافیه...برای من هیچکس هیچی نداد گداها....مادرشوهرم یه دوهزاری سرمون گردوند صدقه داد اونم چون خواهرم اونجوری کرد یاد گرف....خیلی گدان خیلی

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

درآمد ندارم ولی پس انداز ۶ تومن دارم گفتم ۴ تومن پول رو بدم باکس گل کنن ۱۵۰۰ هم پول باکسشه

اسییییی هیچی نده وظیفه تو نیست باور کن خودت از اون واجب تری

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بستگی به خانوادتون داره و رسوماتتون مثلا  من برای خواهرم ،مامانم اینا سرویس خریدن من گوشوارشو دادم 

ولی به هر حال مامانم اینا اون سرویس میخریدن دستبند مامانم گردنبند بابام 

برای خواهر بزرگم باز یه سرپیس خریدین گوشواره خواهرم داد دستبند من گردنبند مامان بابام 

برای من سرویس میخرن همش و مامان و بابام میدن 

برای نحردها اینطوری هست 

فقط لطف خدا
درآمد ندارم ولی پس انداز ۶ تومن دارم گفتم ۴ تومن پول رو بدم باکس گل کنن ۱۵۰۰ هم پول باکسشه

نکن حیف پول نیست

اگه خواستیم  بده با پوله برات گل درست کنن که بهتره از همینای که پول تنها هست دورشم کاغذ هست همشم تراول صدی