2777
2789

لباس هاشو که اندازش نمیشد مادرش میداد میپوشیدم برا دخترم 

پارسال یه لباس  شو تن دخترم کردم تو کوچه بچه برگشت به دخترم گفت این مال منه میکشید لباسو که بدش مال خودمه 

و دخترمم گریه میکرد 

از اون موقع دیگه قبول نکردم لباس هاشو 

امروز مادره یه کاپشن دخترونه قشنگ آورد گفت دخترت لباس گرم نداره براش بپوش 

دخترم تا دید ازش گرفت 

حالا میترسم براش بپوشم باز ببینه دخترش بگه مال منه 

دخترم ناراحت بشه 

از غروب گیرداده بپوش برم تو کوچه بازی کنم 

وضعتون خوب نیست مگه؟

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

معذرت میخام که میپرسم توان مالی ندارید؟

ولی خب بنظرم اگه گرفتی هم تو کوچه نزار بپوشه وقتی میره خونه فامیل یا خیابونی جایی بهش بده بپوشه

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌