2777
2789
عنوان

با مسئول بی درک کتابخونه دعوام شد

229 بازدید | 20 پست

چهارشنبه که بارون میومد من با خودم لپ تاپ برده بودم دانشگاه از طرفی هم ورزش امون تو استخره ترسیدم کیف لپ تاپ رو ببرم استخر خیس بشه بارونم خیلی زیاد بود بعد اسستخرم ققرار بود برم کتابخونه درس بخونم رفتم کتابخونه کمد بگیرم کارت دانشجویی نداشتم به خانمه گفتم کارت عابر قبول میکنی گفت نمیشه نه گفتم توش پول هست زیاده میام میگیرم(که بهم کمد بده)گفت نه بی ادب نمیشه و اینا (نگید از کجا میفهمید دانشجویی ما در دانشگاه امون گیت داره که باچشم اسکن میکنه)دوستم کارت دانشجویی اش رو داد من رفتم لپ تاپ رو گذذاشتم تو کمد برم برگشت گفت کجا داری میری گفتم دارم میرم یه چیزی بخورم برگردم گفت نه نمیشه ممنوعه نباید اینکارو کنی فقط تا زمانی میتونی از کتابخونه استفاده کنی باید کمد داشته باشی اینم عصبی گفتم الان میام گفت نه نمیشه حالا همه ی بچه ها اینکارو میکنن منم کمد رو تحویل دادم داشتم میمومدم بیرون به دوستم گفتم به خدا دیوونس اروم گفتم ولی شنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد اومدم بیرون یه مسیول بود بهش گفتم نه هرچی اون خانوم بگنه گفتم اقا لپ تاپ دستمه بارون شرشر خیسس میشه گفت نه نمیشه برگشتم گفتم فققط هدف انگار دانشجو ازاریه انگار

بعد هیچی رفتم استخر برگشتم نشستم طبقه اول که نخوام با این زنه روبرو شم که کمد نخوام احساس کردم به یک مرد که اونجا نظافت انجام میده اشاره کرد گفت همین بود همین

حالا شنبه دوباره برم کتابخونه به نظرتون نره به رییس کتابخونه بگه و برام دردسر درست کنه؟

درضمن این خانم خیلی هم بد اخلاقه و تقریبا خیلی ها دیگه باهاش مشکل دارن

نه بابا فکر نکنم بتونه کاری کنه

فوقش چیزی گفت بگین با ایشون نبودم با دوستم داشتم حرف مبزدم چه حرفیه

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤
نه بابا فکر نکنم بتونه کاری کنهفوقش چیزی گفت بگین با ایشون نبودم با دوستم داشتم حرف مبزدم چه حرفیه

چه میدونم زنه بی اعصاب بی درک ترسیدم برام درسر درست کنه

چه میدونم زنه بی اعصاب بی درک ترسیدم برام درسر درست کنه

خودتو نباز دیوار حاشا رو بگیر ، بعدم بگو بخاطر این وضعیت تو دردسر افتادی

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤
خودتو نباز دیوار حاشا رو بگیر ، بعدم بگو بخاطر این وضعیت تو دردسر افتادی

بببین قشنگ لج کرد گفت چرا میگی تو کارتم پر پوله من اینجوری بودم که یعنی برام مهمه میام دنبالش نه 

چرا این حرفو بهم زدی

کیف لپ تاپم خیس خیس شده بود قشنگ

میگم که قشنگ اگه کسی چیزی گفت بگو شرایط اون روزم اینطور بود الان من دانشجو چیکار باید بکنم تو این شرایطت؟