خوب فحش جایگزین کتک میشه یعنی ؟🙄🙄🙄🙄🙄🙄 یا قمر بنی هاشم
اره خو چیز بهتری جایگزین داری؟
به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم از این تقلب ، از این تاج کاغذین که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
نه دیگه تخلف انتظامیه عزیزم مگه حقوق نخوندی؟ آیین دادرسی مدنییی شأن و اینااا نخوندی؟ بند ۱ ماده ۸۰ آ ...
حقوق خوندی؟
به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم از این تقلب ، از این تاج کاغذین که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
بله پول بسیار مهمه اما تحصیل هم خیلی مهمهمن به شخصه با فردی که پولدار باشه و تحصیلات درستی نداشته با ...
والله من کم ندیدم ، البته جسارت نشه ولی موقع ازدواج و خواستگاری ، فکرت که عوض شد ، به یاد این حرف می افتی . البته ، کلی گویی کردم . شاید در مورد شما صادق نباشه ، ولی عملا اینطوری دیدم