2777
2789
عنوان

بهم یچی بگین برم درس بخونم🥲🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 46 پست

تو تب ۳۹ درجه رفتم امتحان ترم دادم.

برو بخون

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
جامعه شناسی

درس شیرین

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب درس رو میخای چیکار ، ما خوندیم چی شدیم ! برو یه چی یاد بگیر ، دوره درس گذشته ! اینم انگیزه ☺️

با شما مخالفم

درس و دانشگاه جهان بینی افراد رو نسبت به جهان هستی تغییر میده

و افرادی که آدمای تحصیل کرده باهاشون در ارتباطن چند لول پیشرفته‌تر و مترقی‌ترن نسبت به سایر افراد...

ارتباط با این آدما لذت بخشه.

معجزه کن صبر مرا 
فحش ! باز کتک میگفتی یه چیزی ما دهه شصت ای ها رو کتک می زدن تو سربازی فحش میدادن که تحقیرمون کنن ول ...

خب در دسترس نیست😂

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

خودمم میانترم دارم هیچی نخوندم

فقط بدون این روند تا وقتی دانشگاه هم فارغ التحصیل بشی ادامه داره 

همیشه امتحانی هست و تو حس خوندن نداری😂

حتی اگر یک ( زن )  از ما بماند که روز آزادی کِل بکشد کافیست 🥀
با شما مخالفمدرس و دانشگاه جهان بینی افراد رو نسبت به جهان هستی تغییر میدهو افرادی که آدمای تحصیل کر ...

خوب پول نباشه چه فایده ، خود شما دختر ها هم نهایتا پولدار رو برای زندگی انتخاب می کنید که البته حق هم دارید

خیلی سختهجامعه ی دهم باز بهتر بودیازدهم خیلی پیچیدس

من جامعه خیلی میخوندم خواستی همینجا ریپلای کن ازم سوال داشتی بپرس

من جامعه خیلی میخوندم خواستی همینجا ریپلای کن ازم سوال داشتی بپرس

سوال که خب خودم باید بخونم بفهمم

ولی مثلا من جزوه نوشتم بعد یسری کلمات کلیدی نوشتم جلوش فلش کشیدم یسری کلمات دیگه نوشتم و در کل این کلمات ربطی بهم ندارن

اینا رو من چجوری بخونم که یادمم بمونه

لاااایک نکنننن😤