شوهرم تو بحث و دعوا چیزی نمیگه . این باعث میشه من عصبی تر بشم . هر چی میگم بیا حرف بزنیم قبول نمیکنه . خب منم نمیتونم حرفامو کامل بزنم بهش . می مونه تو دلم . اندازه ۱۵ سال حرف تو دلمه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همسر منم ، یک دوره خیلی پیله کردم صحبت کنه ، بعد دیدم بدتر میشه اینجوری دو تا عصبانی میخوریم به هم ، بعد فهمیدم خدا مکمل قرارمون داده اونجور باشیم نمیشه
نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
شوهر من نگاه نمیکنه . حرف نمیزنه . قهر میکنه . متنفرم از کاراش . من میگم مگه ما زبون نداریم که حرف بزنیم . چرا پس قهر . یه بار ۷ ماه قهر بودیم چون من ازش ناراحت بودم و اون اصلا نمیخواست که توضیح بده یا جبران کنه یا معذرت خواهی کنه . مگه ما چندسال زندگی میکنیم ؟