2777
2789
عنوان

از درونگرا بودن شوهرم متنفرم

231 بازدید | 13 پست

شوهرم تو بحث و دعوا چیزی نمیگه . این باعث میشه من عصبی تر بشم . هر چی میگم بیا حرف بزنیم قبول نمیکنه . خب منم نمیتونم حرفامو کامل بزنم بهش . می مونه تو دلم . اندازه ۱۵ سال حرف تو دلمه. 

میدونم برا درددل کردن میگی

ولی باید قبل ازدواج فکر میکردی چون تایپ شخصیتی تغییر پیدا نمیکنه

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم ، یک دوره خیلی پیله کردم صحبت کنه ، بعد دیدم بدتر میشه اینجوری دو تا عصبانی میخوریم به هم ، بعد فهمیدم خدا مکمل قرارمون داده اونجور باشیم نمیشه 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

همسر منم ، یک دوره خیلی پیله کردم صحبت کنه ، بعد دیدم بدتر میشه اینجوری دو تا عصبانی میخوریم به هم ، ...

میدونم تحمل حرف زدنشم ندارم چون نیش میزنه بجای حرف ولی خب انگار دارم به هوا مشت میزنم دلم خنک نمیشه 

میدونم تحمل حرف زدنشم ندارم چون نیش میزنه بجای حرف ولی خب انگار دارم به هوا مشت میزنم دلم خنک نمیشه

😂بخدا که منم اونقدر حرصم میگیره وقتی آروووووم نگاهم میکنه 😬

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

😂بخدا که منم اونقدر حرصم میگیره وقتی آروووووم نگاهم میکنه 😬

شوهر من نگاه نمیکنه . حرف نمیزنه . قهر میکنه . متنفرم از کاراش . من میگم مگه ما زبون نداریم که حرف بزنیم . چرا پس قهر . یه بار ۷ ماه قهر بودیم چون من ازش ناراحت بودم و اون اصلا نمیخواست که توضیح بده یا جبران کنه یا معذرت خواهی کنه . مگه ما چندسال زندگی میکنیم ؟ 

شوهر من نگاه نمیکنه . حرف نمیزنه . قهر میکنه . متنفرم از کاراش . من میگم مگه ما زبون نداریم که حرف ب ...

دقیقا قهر کردن فقط گذر نا عادلانه عمره ، که ما از عشق و علاقه و مهر و محبت همسرمون توی این مدت دست میکشیم و از هم دور میشیم 🥺