2777
2789
عنوان

عقده ای

967 بازدید | 73 پست

وای خدااااا ملت چقد میتونن عقده ای باشن؟؟؟؟

مگه میشه مگه داریم

چند شب پیش با صدای کوبیدن یه چیزی از خواب پریدم

صدا از طبقه پایین بود چون خیلی تکرار شده بود و منم واقعا به سختی خوابم برده بود به خانومه پیام دادم عزیزم صدای کوبیدن میاد اگه میشه آرومتر

از اون شب به بعد فکر کنم تمام دیوارای خونه رو میخ کوبیدن

هر شب میزو صندلیاشومو میکشن اینور اونور

تو رو خدا بگید من چه جوری با این همه منطق و شعور کنار بیام

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا بعضیا فرهنگ و شعور آپارتمان نشینی ندارن. هرچقدر که ما رعایت میکنیم و احتیاط که مزاحم کسی نباشیم اونا بدتر

💔زبان حال دلم را کسی نمیفهمد/کتیبه های ترک خورده خواندنش سخت است💔
شماره تلفنای همو دارین ؟

اره بابا

تا چند ماه پیش هم رفت و آمد داشتیم ولی بعد کلی قضایا تصمیم گرفتیم در حد سلام و احوالپرسی باشه رابطمون

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

یه کاری کن آب و برق و گازشون قطع شه

شبا هم مثل روح بترسونشون

کفشاشونم از جلوی در بردار بنداز تو سطل زباله محل

😂

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
عجب/:  خب حضوری تذکربده-_-

پیام داده اینجوریه حضوری تذکر بده قطعا آپارتمان رو با خاک یکسان میکنه 😀

❤❤یا اله العاصین (ای خدای گناهکاران) ،گناهکارم بی دوست نیست ،بی حبیب نیست ،خدا به فکر ما گناهکارا هم بوده و اصلا درو.رومون نبسته این ذکرو داده به ماها که اگر روزی دیدیم گناه ها دلمون رو  قفل کرده و فکر میکنیم خیلی تنهاییم ی موقع سرخورده نشیم ،ناامید نشیم....با این ذکر قفل دلمونو باز کنیم  و با خدا حرف بزنیم (یا اله العاصین)...خدا همیشه مشتاقانه منتظر برگشتن ماست ❤❤
😲😲😲😲😲😲 شما ک هیچ خودشون اذیت نمیشن😂😂😂😂

همینو بگو یه پیر 1سالو نیمه دارن که اون فقط زوزه میکشه 

برو دم درشون بگو یبار دیگه وقت استراحت صدا بشئوم شکایت میکنم. هرچند همسایه من از مال شما بدتره. اون دقیقا وقتهای استراحت دعواشون میشه فحش میدن از نوع اخر رکیکی

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩