یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من وقتی رمز گوشیش رو باز کرده بود با الگو رد اثر انگشتش که کشیده بود روی صفحه روی گلس گوشی مونده بود و قشنگ توی نور مشخص میشد ، منم امتحانش کردم باز شد
ببین اون مقاومتی نداره ، من از بابت خیانت بهش شک ندارم مسأله من اینه که کارش آزاده و درآمد ثابت نداره من میرم اینجوری راحت حساب هاش رو چک میکنم اگر دیدم پول داره میرم خریدم رو هرچی که هست میکنم و اون مجبور میشه آخرش پولش رو بده اما اگر بفهمه من میرم گوشیش رو چک میکنم همه sms هاش رو پاک میکنه تا من نفهمم چقدر پول داره
یعنی حاضره رمزشوبهت بده؟توهپوزعلنی نکردی؟این میگه حریم شخصیه بادوستام حرف میزنم ولی دلیلش اصلامنطقی ...
گوشی قبلیش رمزش رو بهم گفته بود و وقتی میرفتم نگاه میکردم میدیدم هیچی روش نیست و همه چی رو پاک میکنه به خاطر همین گوشی جدید که گرفت چون با اثر انگشت هم باز میشه دیگه رمزش رو نگفت منم خودم رو کلا بی علاقه نشون دادم و که یعنی برام مهم نیست اما دنبال این بودم تا الگوی رو پیدا کنم وقتی هم الگوش رو پیدا کردم رفتم اثر انگشت خودم رو ثبت کردم و الان راحت گوشیش رو باز میکنم و چون شوهرم خبر نداره خیالش راحته و ایندفعه هیچی رو پاک نمیکنه و راحت میتونم سر از کارش دربیارم