2777
2789
عنوان

زندگی…

75 بازدید | 8 پست

از وقتی بیماری جسمی گرفتم (دیسک گردن) کلا همه چی برام پوچ‌شده وقتی میام اینجا مشکلات بقیه رو میخونم واقعا به خیلیاشون خندم میگیره که چقدررر یه مشکل کوچیک رو گنده کردن تو ذهنشون من خودمم همینطور بودم ولی الان میفهمم چقدررر الکی غصه خیلی چیزارو خوردم

امروز مامانم و خواهرم کیک پختن بعد کیکشون سوخته بود دوتایی چقدر حرص خوردن و گردن هم انداختن :))) چقدر به این صحنه خندیدم اینکه چرا ما ادما انقدر حرصای الکی میخوریم :))فقط مرگ و بیماری سخت علاج نداره دیگه همش قابل حله :) 

اگه یه روز خوب شدم دیگه سعی میکنم خیلی عاقلانه به زندگی نگاه کنم :)

امیدوارم به زودی دردت کمتر بشه، و شفا بگیری.چی شد که دیسک گردن گرفتی؟

خیلی ممنونم

من خیلی سرمو پایین مینداختم درس میخوندم دکتر میگه طرز نشستنم اشتباه بوده ظاهرا 

از طرفی ام من ویولن کار میکردم خودم حدس میزنم مال همون باشه

من از زندگی خستمیعتی زندگی رو دوست ندارمدوست دارم وقتش برسه و بمیرمولی چون بشدت گناهکارم از اون دنیا ...

چرا گناهکار؟ معمولا ادما وقتی افسرده ان خودشونو مقصر میدونن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مبتلام، گاهی یکی دو هفته درد، بی امان میاد و ول نمیکنه، من به خاطر کار با سیستم اینطور شدم.اینا ...

دکتر به من‌گفت یوگا کار کنم سرمو پایین نندازم شنا و اب درمانی پیشنهاد داد من قراره انجامشون بدم 

شما وضعیت مهره هاتون چطوره؟ 

نه بخاطر افسردگی نیست واقعا گناهکارم یعنی از آخر و عاقبت زندگی میترسم

با یه روان شناس خوب صحبت کنین من نمیدونم منظورتون از گناه چیه اگه به کسی بدی کردین میتونین جبران کنین

چقد حرفاتو با جون و دل درک کردم😢واقعا هیچی بدتر از بیماری نیست سلامتی بزرگترین نعمته تا وقتی از دست ...

دقیقا همینطوره 

امیدوارم شما هم سلامتیتونو بدست بیارین🤍