2777
2789

اکسسوری های با کیفیت

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا دلت بخواد چیز میز خریدم برای انلاین شاپ جواب نداد سه سال وقتم تلف شد کل فروشم ۳ تومن ایتا شد از ۲۰ میلیون، تبلیغ خیلی مهمه با تولید محتوای خوب وگرته جواب نمیده،اگه خواستی انجام بدی کل سرمایه ات اول خرید نکن

دقیقش نمیدونمولی نمیخوام از همین اول زیاد جنس بیارم بمونه روی دستمباید قیمت بگیرم هزینه ش بیاد دستم

حسابی بررسی کن 

اکسسوری مو چیزی نیست که همه بخرن باید کار هات خاص و قیمت مناسب باشه 

هر چی خاص تر بهتر 

من تا دلت بخواد چیز میز خریدم برای انلاین شاپ جواب نداد سه سال وقتم تلف شد کل فروشم ۳ تومن ایتا شد ا ...

اخ🥲🥲

آره تولید محتوا و تبلیغات خیلی خوبه

آره نظر خودمم همینه زیاد جنس نخرم از همین اول ببینم مشتری داره کلا یانه که نمونه روی دستم

مرسی از نظرت🌹

آنلاین شاپ دیگه درآمد نداره مگه اینکه خیلی هزینه تبلیغ بکنی و حداقل شش ماه هم خاک خوری بکنه که با سر ...

آره درسته

نه منظورم از سرمایه کم اینه که از همون اول زیاد جتس نخرم بمونه روی دستم

ممنون از نظرت🌹

من تا دلت بخواد چیز میز خریدم برای انلاین شاپ جواب نداد سه سال وقتم تلف شد کل فروشم ۳ تومن ایتا شد ا ...

والا اینجا هر کی میگه شغل خونگی میخوام بزنم همه سریع آنلاین شاپ رو پیشنهاد میدن بدون هیچ فکر و تحقیقی چون یکسری آنلاین شاپ قوی دارن سود خوب میکنند فکر میکنند کار راحتیه 

من بالای دو سال هست میگم آنلاین شاپ فایده نداره مگه با سرمایه بالا که هزینه زیادی برای تبلیغات و ادمین حرفه ای بدین که پیجتون بالا بیاد تو اکسپلور بره هم اینکه حداقل شش ماه بتونین  ضرر بدین