2777
2789
عنوان

ایا از همسری بد اخلاق و زشت و بی پول بچه دار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 95 پست
اصلا بچه دار نشو‌ هنوز سنی نداری بیست وپنج سالته

امسال زمستان  ۲۷ ساله میشم

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه برای درست تربیت شدن به یه خانواده سالم شامل پدر و مادر و خواهربرادر نیاز داره تا از لحاظ روحی تا ...

چرا قبول نکنه؟

بچه ی خودشه دیگه 

یعنی چی واقعا😐

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

بچه دار بشی همون بچه پس فردا میگه چرا منو به دنیا اوردی نه پول داشتید نه اعصاب درست 

همین که من الان به مامان بابام میگم 

بچه تو هم پس فردا میگه 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

مگه نگفتی تو اتاق پیش خانوادت زندگی میکنی

۵ سال خودمون خونه اجاره کردیم امسال خیلی گروه شد اومدبم پیش پدر مادرم

تا کی تو‌ ی اتاق باشی 

بچه اومد میخوای در حضور اون ببخشید با همسرت رابطه داشته باشی 

از قیمت پوشک شیر خشک دارو دکتر اطلاع داری

بزرگتر شد همه کیف و کفش و لباس و کلاس های مختلف میرن میتونی ساپورت کنی 

همه اینا به کنار میتونی پدرش رو با این اخلاقیات تند از زندگی بچه حذف کنی ؟؟

اگر فکر ازدواج مجدد هستی مطمین باش بدون بچه شانس بیشتری داری

اینم‌ آخرش 

یک سایتی بود

ببخشید میپرسم ولی اهل کجایی شما؟

ترکی؟

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین

بچه ندالی؟🥺🥺بابا ول کن توروخدا اون بچه رو بیاری پس فردا نفرینت میکنه

ندارم فعلا

ولی خب اخرش که چی یا باید بمونم و زندگی کنم و بچه بیارم

یا جدا بشم 

ندارم فعلاولی خب اخرش که چی یا باید بمونم و زندگی کنم و بچه بیارمیا جدا بشم

خب چرا جدا نمیشیی مگه نمیگی خانوادت هواتو دارن😑

بعدم حتی اگع خواستی بمونی مجبور نیستی بچه بیاری 

تو رو خدا این ظلمو در حق بچه نکن 

تا کی تو‌ ی اتاق باشی بچه اومد میخوای در حضور اون ببخشید با همسرت رابطه داشته باشی از قیمت پوشک شیر ...

شرایط مالی که داره بهتر میشه تا ۶ ماه نهایت تو این اتاق هستم،

خودمم میدونم ولی دیگه تحملم تموم شده

ما خیلیدتلاش کردیم که از مظر مالی پیشرفت کنیم و نتیجه گرفتیم تقریبا ولی من تحمل سختیدندارم دیگه

من از دوران عقد تا همین یک سال پیش هیچی خرج نمیکردم تا شوهرم قرض هاشو بده بخدا پالتو تداشتم تو سرما مرفتم بیرون زمستونا مریض میشدم ی روزهایی گذروندم تا ابن مدرد دو قروونی که الان داره رو جمع کنه🙂‍↕️

خب چرا جدا نمیشیی مگه نمیگی خانوادت هواتو دارن😑بعدم حتی اگع خواستی بمونی مجبور نیستی بچه بیاری تو ر ...

گفتم که

خیییلی دوستم داره

اینه تردیدم

بچه دار بشی همون بچه پس فردا میگه چرا منو به دنیا اوردی نه پول داشتید نه اعصاب درست همین که من الان ...

برای اینکه شرایط قرار نیست اینجوری بمونه