2777
2789
عنوان

ایا از همسری بد اخلاق و زشت و بی پول بچه دار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 95 پست

بچه بیاد همه چیز چند برابر بدتر میشه عزیزم. بچه خیلی زندگی مشترکو به چالش میکشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا عصبی شدنش بخاطر چی بود؟

مثلا یکبار داشت استراحت میکرد من کارای اشپزخونه رو میکردم، یهو حوایم نبود در ظرف افتاد رو اوپن و صداد داد، بسیار عصبی شد و منم ترسیده بودم پاشدم گفتم من میرم خونه ی بابام، گفت میخوای بری خودم میبرمت،

دست منو گرفت جوری منو میکشید ک من اصلا نمیتونستم سرعتمو باهاش یکی کنم همش میخواستم با صورت بخورم زمین

(خونم نزدیک خونه پدرمه)

تا رسیدیدم یهو ب خودش اومد و ترسبد دوباره منو برگردوند خونه و انقدر خودشو زد ک ببخشید و اشتباه کردم و نفهمیدم و ،

هیچوقت اون لحظه رو فراموش نمیکنم خیلی روم اثر منفی گذاشت

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

شوهر منم عصبیه سر چیزای مسخره که مثلا یه روز خونه مامانم بودم دیر برگشتم خونه با اینکه همراه مادرم و خواهرم بودم با خانوادم قطع رابطه کرده 

دیر یعنی شش عصر چون میگه هوای تاریک زن نباید بیرون باشه منم رفته بودم آرایشگاه رنگ موهام طول کشید تو خیابون که نبودم پاییزم زود تاریک میشه 

مگه شش دیره آخه ؟ 😔 

منم بچه نمی‌خوام مردا اکثرا نرمال نیستن ریسک نمیکنم

نظر خودت چیه

خودم انقدر فکر کردم که دارم دیوونه میشم، تصمیم گیری برام سخت شده

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود