2777
2789
عنوان

ضایعه نخاعی گردن مهره شش

316 بازدید | 16 پست

همسرم دو ماهو نیمه تصادف کرده از گردن به پایین فلج 

قبل از عمل دستاش حرکت داشت اما الان تا مچ حرکت داره از مچ به سمت انگشت کامل بی حس و حرکت تو این مدت انگشتای پاشو یه کوچولو با تمرکز تکون میده ،حرکت غیر ارادی پاهاش داره و با رفلکس هم پاش تکون میخوره یه دختر هفده ماهه دارم روزای سختیو میگذرونم هر لحظه از خدا مرگو میخوام خواهشا اکه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترا چی میگن؟ این حرکات پاش نشونه خوبیه امیدت به خدا باشه، قوی باش امیدوارم خوب شه

میگن با گذشت زمان معلوم میشه ولی روندی که طی کرده خوبه اما من چون مچش حالت فلج داره دیوونه شدم به زور جلوش اشکمو نگه میدارم 

تو رو خدا هرکی تاپیکو میبینه برای همسرم دعا کنه خدا بعد از ده سال دخترمو به ما داد هنوز تو خونه خودمون نرفته بودیم روز تصادف قرار بود تخت بچه رو بگیریم و فرداش بریم خونمون ما هنوز روز خوش ندیده بودیم همش دنبال دوا دکتر برای بچه بعدم فشار مالی برای خرید خونه پیش فروش خدایا رحمت به حال جوونی شوهرم و دختر کوچیکم بیاد 

میگن با گذشت زمان معلوم میشه ولی روندی که طی کرده خوبه اما من چون مچش حالت فلج داره دیوونه شدم به زو ...

عزیزم روزای خوب میرسه. دلتو بسپار به خدا... تو باید قوی باشی بهش روحیه بدی واقعا تو بهبودیش تاثیر داره

عزیزم روزای خوب میرسه. دلتو بسپار به خدا... تو باید قوی باشی بهش روحیه بدی واقعا تو بهبودیش تاثیر دا ...

انشالله عزیزم من خودمو باختم هنوز باورم نشده فک میکنم خوابم 

انشالله عزیزم من خودمو باختم هنوز باورم نشده فک میکنم خوابم

من حسم خیلی قویه دختر

مطمعنم شوهرت خوووب میشه

شک نکن

امیدت رو حفظ کن

با قدرت روند درمان رو ادامه بده

بهت قول میدم میای همینجا تگم میکنی میکنی خوب شده شوهرت

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .