2777
2789
عنوان

چرا میگن فرهنگیان خیلی خوبه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 25 پست
خسته کنندست؟دوست داری ۲۴ ساعته سرکار باشی؟

نه ولی اینکه دیگه پوششت رفتارت دست خودت نیست خوب نیست، و فضای تکراری

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط مصاحبه فرهنگیان رفتموقتی قبول نشدم خوشحال شدم چون بشدت سخت گیر بودن و آدمو محدود میکردن توی ر ...

چجوری میشه بگی

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم

بستگی به روحیاتت و علایقت داره

معلمی شغل بی دردسر و امنیه،از طرفی آبرومندم هست،حالت پارت تایمم داره.طرف به شوهرداری و بچه داریشم قشنگ میرسه.

و اینم لحاظ کن که رشته سختی نیست تو دانشگاه

یعنی مثلا شما بری دنبالش تو دانشگاه بابت درسا اذیت نمیشی 

خب ایده آل خیلیاس 

همه که دوست ندارن برن رشته های تخصصی،یه سریا دنبال چنین رشته هایین.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خوش به حالتتو مصاحبه چیا پرسیدن خیلی سخت بود؟ استرس زا بود؟

خبب اکثرر سوالاا رو تو تلگرام که یه سری بچه ها تجربشونو فرستاده بودن دیدم همونارم پرسیدن جواب میدادم حدود ۲ساعتی فقطط میپرسید و جوابمو مینوشت

نه سوالای سختی نپرسید سوالای عادی وضو و نماز و روزه و احکام روزه و و نماز مسافر یا حجاب نماز جمعه جماعت کلاا همچین سوالایی بود یاا وظیفه رهبر یاا وظیفه ما یا اینکه شهدارو چطوری به بچه ها آشنا میکنی و...

سوالای استرس زایی نبود درکل ولیی سر موضوعات کوچیکو واضح الکی گیر میدن که ببینن طرف تسلط داره یا نه

چجوری میشه بگی

اگه منظورت چجوری قبول شدن مصاحبه است 

اینکه در کنار کنکور خودم کنکور فرهنگیان شرکت کردم قبول شدم کنکور فرهنگبان سوال های از دینی کتاب آقای قرائتی و سوال های هوش بود

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅