2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاین

179 بازدید | 24 پست

من تنبلی تخمدان دارم چندماهه دارو میخورم ماه قبل آمپول hmg.hcgزدم لتروزول خوردم ولی باردار نشدم این ماه هیچ کدوم از داروهامو نخوردم فقط دوفامد خوردم چند ماهه میخورم ولی شبی دوتا ایندفعه شبی یکی خوردم الان ۴روز از موعدم گذشته پری نمیشم علائم پریودی هم خیلی دارم ولی نمیشم احتمال داره باردار باشم؟هیچ امیدی ندارم چون با آمپول نشدم زنگ زدم دکترم گفت نباید یکی میخوردی شاید بخاطر اونه شایدم بارداری

تجربه ای ندارم ،راجب آمپول و قرص 

ان شاالله که خدا سورپرایزت کنه و دلت شاد بشه عزیزم 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دوستام فولیکول خیلی خوب داشت آمپول زد دکتر گفت به احتمال خیلی زیاد دیگه باردار میشی ولی نشد د ...

من هرچی سونو میدادم فولیکول نداشتم اصلا فقط ماهی که آمپول زدم فولیکول داشتم.ازین افتادم تو شک فولیکول نداشته باشم نمیشه حامله شد میترسم تست بدم بخوره تو ذوقم

شما تجربه ی بارداری دارین اوایلش علائمش چجوریه؟

من حالت پریودی داشتم جوری که میدویدم سمت سرویس بهداشتی فکر میکردم شدم ولی نمی‌شدم ...حساس شدن سینه و درد شدید سینه،زیر دلم هم درد میکرد حالت گرفتگی و نبض داشتم ،بعدش حالت تهوع...خستگی ،خواب آلودگی ،بی حالی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
من دارم شبیه دردای پربودی

منم مثه پریودی مثلا دل درد وکمر درد پریودی میگیره ول میکنه گاهیم این ور اونور شکمم یعدفه تیر میکشه سینه هامم درد میکنه انگار بزرگ شده