2777
2789

تو گوگل سرچ کن آهنگ های خوبی میاره

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی کسی هم نباید  به استاتر بگه تو فایده ای نداری چون استاتر توهین به کسی نکرده منم نگفتم اونایی که شاغل هستن مادر خوبی نیستند خواهر های خودم دو تاشون شاغل هستن بچه هاشونم خوب تربیت کردن به قول خودتون از یکسری بهتر 

اما بعضی ها جوری میگن ما فایده داریم انگار بقیه اینایی که شاغل نیستن زیادی هستن من ازین جمله بدم اومد . اگه حقوق و مزایا نباشه هیچ شاغلی  یه ساعتم به اجتماع فایده مجانی نمیرسونه بعدم فایده داشتن برای اجتماع فقط به شغل نیست در واقع  آدم می‌تونه حامی حیوانات باشه کتاب بنویسه به محیط زیست برسه و خیر باشه و به مثل یکسری که فقط با عشق به کارتن خواب ها و معتادها سر میزنن و غذای گرم میبزن و زخم هاشون رو پانسمان میکنن باشه به خانواده سالمندان سر بزنه   کلییییی فعالیت دیگه ک در واقع اینا عشق دادن و فایده رسوندم واقعی هست چون بدون نیوغ چشم داشتی هست 

بله ولی کسی هم نباید به استاتر بگه تو فایده ای نداری چون استاتر توهین به کسی نکرده منم نگفتم اونایی ...

شما وکیل مدافع استار هستین؟!

زنی که میاد تا لنگ ظهر خوابیدن خودش رو مقایسه میکنه با کار کردن زن های شاغل معلومه چقدر به مفید بودن توی اجتماع اهمیت میده.

کافیه یه سر به تاپیک های استارتر بزنید ببینید چقدر حسرت درس نخواندن و کار نکردن داره، چقدر حتی بابتش از سمت همسرش تحقیر و مقایسه شده، بعد ازش جانبداری کنید

واضحه که به جای تلاش کردن برای رفع حسرتش داره اینجوری عقده گشایی میکنه

ضمنا من خودم توی یکی از پست های اون تاپیک از زن های خونه‌دار بادرایت و دانا مثال زدم و گفتم مادر خوب بودن ربطی به اشتغال مادر نداره

شما وکیل مدافع استار هستین؟!زنی که میاد تا لنگ ظهر خوابیدن خودش رو مقایسه میکنه با کار کردن زن های ش ...

شما چی وکیل مدافع کی هستی  که اومدی منو ریپ زدی من با استاتر بودم وگرنه که خواهر هام شاغل هستن و خودم هم تو کار آزاد طب سنتی هستم .  بعدم من اصلا این اخلاق رو دوست ندارم که برم تاپیک های قبلی بقیه رو شخم بزنم و بیام بکوبم تو سرش و بهش بگم عقده ای  حتما ازین افراد دور و برش بودن و بهش سرکوفت زدن که الان حساس شده دیگه 

شما چی وکیل مدافع کی هستی که اومدی منو ریپ زدی من با استاتر بودم وگرنه که خواهر هام شاغل هستن و خود ...

اهاااا

همونی هستی که نوشته بودی انگار شاغل بودن فایده داره؟!

من اشتباه کردم از اولش با امثال شما وارد بحث شدم

غیرمفید بودن ما رو به زندگی پربار و پرثمر خودتون ببخشید و لطفا ادامه ندین

اهااااهمونی هستی که نوشته بودی انگار شاغل بودن فایده داره؟!من اشتباه کردم از اولش با امثال شما وارد ...

چه جواب متکبرانه ای یه لحظه حس کردم دارم با تنها نخست وزیر. زن ایران حرف میزنم 😂 باشه خیر پیش 🖐️

خیییییلی بی فرهنگ بودین شما واااقعا برات متاسفم،بیچاره به اونهایی که میان مطب شمااا،بیشتر واسه خودت وفت بزار و هرازگاهی روانشناس برو،وگاهی بستری شو واسه خودت وبیمارات میگم