2777
2789
عنوان

سوال دارم

96 بازدید | 21 پست

شما تو خونه به خودتون می‌رسید در مقابل همسر ؟همیشه؟

دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..

اره

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا آرایش میکنی؟ وای من حوصلم نمیشه😅

ارهههه😂😂😂

چرا من عاشق ارایش کردنم 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

اگر منظورت ارایشه تو خونه آرایش نمیکنم ولی همیشه لباس‌های باز و فانتزی و متنوع تنم میکنم و هر روز دوش میگیرم و موهام سشوار شده است

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ووی دردس مین قلبم همخو خوم خشگل کنم سیس 

بعد اگو می نگم ارایش نکن خوت خشگلی 

ووی دردس مین قلبم همخو خوم خشگل کنم سیس بعد اگو می نگم ارایش نکن خوت خشگلی

به چ لهجه گفتی عزیزم

دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..

من ک ن ولی بیچاره همسایمون تعجب میکرد اخه من حتی بیرونم یا کلا ارایش نمیکنم یا چی بشه ک بکنم بعد اون تعجب میکرد میگف چجوری ارایش نمیکنی من باید صبح زود زودتر از شوهرم بیدار بشم ارایش کنم ک اون بیدار شد خواست بره کار منو با ارایش ببینه وگرنه چیز بهم میگه اصلا من نمیدونستم تعجب کنم یا دلم بسوزه براش نباید مردارو عادت بدیم ب ارایش همینه ک هست

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
اگر منظورت ارایشه تو خونه آرایش نمیکنم ولی همیشه لباس‌های باز و فانتزی و متنوع تنم میکنم و هر روز دو ...

منم مرتبم ولی فانتزی اینا زیاد نه .حس میکنم خیلی شل گرفتم تازه عروسم مثلا 😅

آرایش نه ولی لباس تمیز میپوشم سعی میکنم همیشه بوی عطر بدم هفته اییی بار ارایش غلیظ میکنم ک تکراری نباشه چهره ام 😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من ک ن ولی بیچاره همسایمون تعجب میکرد اخه من حتی بیرونم یا کلا ارایش نمیکنم یا چی بشه ک بکنم بعد اون ...

عو چ پرو

منم مرتبم ولی فانتزی اینا زیاد نه .حس میکنم خیلی شل گرفتم تازه عروسم مثلا 😅

شل نگیر خواهرم 😂

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
به چ لهجه گفتی عزیزم

بختیاریی 

متوجه شدی؟