2777
2789
عنوان

راهکار برای افراد بی انگیزه🥰

134 بازدید | 5 پست

من وقتایی که بی‌انگیزه میشم و از هدفم دست میکشم میرم زندگی‌نامه افراد موفق رو یا میخونم یا مستندش رو میبینم

الان هم توصیه‌م به شما خانم بی‌انگیزه یا دانش آموز و دانشجو بی انگیزه همینه 

وقتی مستند افراد موفق رو میبینم انگار به منبع انرژی وصلم و مدام در حال کار و تلاشم

از سری مستندهایی که خیلی دوست دارم

۱- ایراندخت (دو قسمت بیشتر ندیدم اما قسمت دکتر فائزه شه‌دوست خیلی خوب بود)

۲- هستند کسانی که

۳- سرزمین نخبگان (قسمت دکتر بهنام شکیبایی خیلی روی تلاشم در سالها پیش تاثیر داشت)

اگه شما هم از این سری مستندها می‌شناسید معرفی کنید.

معجزه کن صبر مرا 

پادکست درباره ی زندگی مریم میرزاخانی، هلن کلر، فروغ فرخزاد، کوروش کبیر، داریوش و.... برام جالب بود و از هرکدوم نکات خوبی یاد گرفتم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حس خوبی میگیریم وقتی راجب آدم های موفق و سختی هایی که تحمل کردن می فهمم

واقعا به تنها کسانی که غبطه میخورم همین افراد موفق جامعه علمین 

اینا تو جهان هم احترام دارن.

معجزه کن صبر مرا 

من وقتایی که بی‌انگیزه میشم و از هدفم دست میکشم میرم زندگی‌نامه افراد موفق رو یا میخونم یا مستندش رو میبینم

الان هم توصیه‌م به شما خانم بی‌انگیزه یا دانش آموز و دانشجو بی انگیزه همینه 

وقتی مستند افراد موفق رو میبینم انگار به منبع انرژی وصلم و مدام در حال کار و تلاشم

🟥 از سری مستندهایی که خیلی دوست دارم

1️ ایراندخت (دو قسمت بیشتر ندیدم اما قسمت دکتر فائزه شه‌دوست خیلی خوب بود)

2️ هستند کسانی که

3️ سرزمین نخبگان (قسمت دکتر بهنام شکیبایی خیلی روی تلاشم در سال کنکور تاثیر داشت)

4️ کارآفرینان (قسمت دکتر حمیدرضا صمدی و مهندس احسانفر بی‌نهایت قشنگه)

معجزه کن صبر مرا