2777
2789
عنوان

سوال در مورد اقدام به بارداری

67 بازدید | 14 پست

خانما کسی می‌دونه که زمان اقدام  به بارداری رفتن به باشگاه و بدن سازی ضرر داره یانه؟

با توجه به اینکه بدن سازی با دستگاه ووزنه هست 

و هفته های اول که نمیدونم باردار هستم یا نه،ضرر یا مشکلی به وجود نمیاره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من این ماه میرفتم بدن سازی نمیدونستم باردارم والان ک رفتم سونو گفت قلب مشکل داره و تعدادش خیلی ...

منم یه بار سقط کردم از همین میترسم ولی از طرفی هم دکترم گفت تو خونه ورزش کن که تنبلی تخمدان نگیری 

حالا موندم چکار کنم

منم یه بار سقط کردم از همین میترسم ولی از طرفی هم دکترم گفت تو خونه ورزش کن که تنبلی تخمدان نگیری حا ...

من تاحالاسابقه سقط نداشتم واسه همین شک کردم ب باشگاه ب نطرم حالااین ماه رو بدن سازی نرو ورزش هایی برو ک بدون دستگاه هست انشالله ک خیره

من تاحالاسابقه سقط نداشتم واسه همین شک کردم ب باشگاه ب نطرم حالااین ماه رو بدن سازی نرو ورزش هایی بر ...

احساس میکنم بعد سقطم تنبلی تخمدان گرفتم هم شکمم یکم بزرگ شده هم خوابم بهم ریخته 

گفتم برم یه جا با برنامه ورزش کنم که....

منم یه بار سقط کردم از همین میترسم ولی از طرفی هم دکترم گفت تو خونه ورزش کن که تنبلی تخمدان نگیری حا ...

ورزش برای تنبلی خیلی سبکه سرچ کن میبینی چقدر سبکه.بدنسازی سنگینه خوب نیست