2777
2789

با کاربری جدید اومدم می‌خوام صفر تا صد داستان زندگیم و احمقانه بازیام بنویسم ب امید اینکه ب صفحه آخر و این چند روز برسم یا بمیرم یا آروم شده باشم 

بیشتر می‌خوام اینجا سرگرم باشم و چند تا دوست خوب و همراه کمک کنن منو

چند تا دوست ک صفر تا صد مشکلات رو بتونم بگم بهشون ک چون نمی‌شناسم روم میشه همه چیو بگم 

پس اگر دوست دارید بگم 

این روزا خیلی نیازمند همفکری هستم بدون قضاوت

اینم بگم اشتباهاتم‌ خیلی زیاده فحش بدید حقمه 

اما بذارید خودم باشم و همه چیو بگم😭باشه ؟؟ 

اگر کسی هست که شروع کنم از اولش بگم خلاصه وار تا برسم ب این غلط آخریم ک. این روزا بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خصوصی میگی یا اینجا؟

اگه اینجا میگی لایکم کن بخونم

اگرم تو خصوصی میگی درخواست بده

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

اینجا میگم .

ولی بمونین چندتایی برام دارم خفه میشم از فکرای و اشتباهات احمقانه از تنهایی.

چون تو کاربری دیگ خیلی تاپیک بود تصمیم گرفتم کاربری جدید بزنم صفر تا صد بگم 🙂‍↕️

شاید طولانی باشه اما خواهر باشید برای خواهر خنگ تون