2777
2789
عنوان

از طرف خاستگارم دعوت شدم به رستوران برای شام کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 74 پست
استرس نداشته باشلباس مجلسی بپوش که هر خانم زیبایی که اونجا بود تو ازشون زیباتر باشیآرایش بکن ولی به ...

آها تاپیک دیروزه من الان جواب میدم😂

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوجه بدون برنج بگیر قبلشم حتما سوپ سفارش بده بخور که زیاد نخوری 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

خواستگاری اوکیه؟ یعنی شما دوسش داری هم اون ؟ چند درصد ممکنه به ازدواج ختم بشه؟ اینکه سوار ماشینش بشی جلو بشینی تو ماشین ی عالمه صحبت کنین تا رستوران بعد دیر وقت ساعت ۱۱ اینا برگردونه اینا همش وابستگی و دلتنگی میاره اگر به ازدواج ختم نشد اون وقت فقط شما ضرر میکنی ... من اگر بودم خودم میرفتم نه اینکه با اون برم 

اتفاقا ارایش کن و اراسته باش ولی خیلی زیاده روی نکن

عطر یادت نره :)

لباست هم متناسب با آب و هوا اوکی کن

من هر وقت میخوام برم بیرون قبلش هواشناسی و چک میکنم با توجه به اون لباس میپوشم

یه چیزی بپوش اگه خواستید برید یه جای سنتی و رو تخت بشینید راحت باشی تو لباس

همین دیگه

نظرت هم بده مثلا بگو چه غذایی میخوای از اونایی نباشی که بگن هر چی شما میگیااا

دوستان اسی دیشب رفته الان نگین چیکار کنه بپرسین چیکار کرده

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

اسیی بیا تعریف کن از دیشب😂😂 

چجوری باهم آشنا شدیم حالا؟؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

شدین*

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨