2777
2789

من تاحالا از این تکنیک کلا استفاده نکردم همیشه قصدشو داشتم ولی انجام ندادم 

الان شدید یجا بهش احتیاج دارم 

چکار کنم زودتر نتیجه بده ؟ تسلا زود نتیجه میده ؟ 

بنویسم ؟ چکار کنم ؟ 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

اون چیزی که میخوای رو هر روز با خودت تکرار کن و بگو که این اتفاق افتاده مثلا برای قبولی توی یه رشته باید بگی من فلان رشته رو قبول شدم یا اگه ماشین خاصی میخوای میگی من فلان ماشین رو دارم

🍫🍭🔮💖💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون چیزی که میخوای رو هر روز با خودت تکرار کن و بگو که این اتفاق افتاده مثلا برای قبولی توی یه رشته ...

بگم یا بنویسم ؟ 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

من از رها کردن نتیجه دیدم همیشه

شنیدم اتفاقا 

ولی مشکلم اینه نمیتونم رها کنم یعنی هرر ثانیه به فکرشم 

هم بگو هم بنویس صبح و شب هم شبا قبل خواب تصور کن توی ذهنت

مرسی 

شما چند وقته نتیجه دیدید؟

تکنیک تسلا خوبه خودم ازش نتیجه گرفتم ولی خب نباید خیلی دنبالش باشی و بهش فکر کنی

کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨        💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸        #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊

هر چقدر باورت شدیدتر باشه تبدیل به احساس میشه و اگر احساست شدید باشه تبدیل به واقعیت میشه . اینو امتحان کردم و به قدری احساسم تبدیل به واقعیت شده که خودمم از خودم میترسم . 

هر چقدر باورت شدیدتر باشه تبدیل به احساس میشه و اگر احساست شدید باشه تبدیل به واقعیت میشه . اینو امت ...

یعنی حس کنم که فلان چیزو دارم یا توی فلان موقعیتم ؟ 

میشه بیشتر درموردش توضیح بدید ؟

تکنیک تسلا خوبه خودم ازش نتیجه گرفتم ولی خب نباید خیلی دنبالش باشی و بهش فکر کنی

تسلا رو چطور انجام میدادید ؟ سه بار صبح ۶ باز ظهر ۹ بار شب ؟ 

منظورتون از اینکه دنبالش نباشم چیه ؟ یعنی این تکنیکو انجام بدم و کلا ولش کنم ؟