2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیر نیس ۶ ماه فرصته

یعنی کسایی بودن با شیش ماه  زیر ۱۰۰۰ بشن با پاسه متوسط

خودم برنامه میریزم و باهاش خوب حلو میرم ولی حس میکنم مشاور باشه منظم تره برنامه و تعداد تستام بهتر میشن بزم؟ 

یعنی کسایی بودن با شیش ماه زیر ۱۰۰۰ بشن با پاسه متوسطخودم برنامه میریزم و باهاش خوب حلو میرم ولی حس ...

میتونی ی جلسه ی ماه مشاور بگیری خوب بود ادامه بدی 

اصلا هم تایم کمی نیست 

و در ثانی شما پایتون صفر نیست

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

به نظرم مشاور بگیر و بکوووب بشین بخون  . مشاور خیییلی موثره.

دیر هم نشده اگه انگیزه ات بالا باشه و خیییلی خوب بخونی موفق میشی همین چند روز پیش یه پیام دیدم نوشته بود کسایی که زیر 1000 بودن و چند ماه قبل کنکور شروع کردن ولی موفق شدن

بین شون حتی تک رقمی هم بود 

و او همیشه صدایم را میشنود..!     
میتونی ی جلسه ی ماه مشاور بگیری خوب بود ادامه بدی اصلا هم تایم کمی نیست و در ثانی شما پایتون صفر نیس ...

اره میخوام‌مشاور بگیرم چون مدرسه اصلا پیگیری نمیکنه اولش هی اومد گقت ما اینجوریم و اینا فلان معلم رو میاریم 

کلی تهدید که مشاور بیرون نگیرین اگه بگیرین به ما ربطی نداره

ولی میخوام بگیرم تعداد تستم بره بالا برنامه ریزیم تحت نظر باشه

به نظرم مشاور بگیر و بکوووب بشین بخون . مشاور خیییلی موثره.دیر هم نشده اگه انگیزه ات بالا باشه و خی ...

مننونم بابت پیامتون 

میخوام مشاور بگیرم دی ماه شاید برم پانسیون همین مرکز مشاوره

تو مدرسه هم پانسیون میذارن ولی تا ساعت ۷-۸ 

یه روز رفتم دیدم یکی خوابه هی میان بیدار میکنن بقیه همه همو نگاه میکنن راه میرن خیلی کم هستن ادمایی مه واقعا میخونن

مرکز مشاوره یکم دوره به خونمون یعنی ممکنه یه ساعت بشه مسیر ولی خب میاره بنظرم 

اره میخوام‌مشاور بگیرم چون مدرسه اصلا پیگیری نمیکنه اولش هی اومد گقت ما اینجوریم و اینا فلان معلم رو ...

اره بهتره حداقل تستی تشریحیتو هندل کنه

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور