2777
2789

برادرشوهرم پارسال به ما قرض داد سر یه ماه نشده شوهرمو تحت فشار گذاشت من طلامو فروختم دادیم بهش.بعد اون از شوهرم ۷۰ میلیون قرض خواست شوهرمم داد الان یکساله. پولم دستش میاد نمیده ب شوهرمم میگم میگه خودش باید بده!و اصلا ازش نمیخواد درکش میکنه و میگه مشکلاتشو حل کنه!اینم بگم جاریم منو میبینه باهام حرف نمیزنه بی دلیل!و ما خونه خریدیم اصلا نیومدن خونمون!بیشتر از این حرصم گرفته با شوهرم جدی هم حرف میزنم میگه سر یه کاری از طلبش در اومدم اونقدر بهم قرض نیست ک میدونم راست نیست و منم خیلی حرص میخورم 😔چیکار کنم بنظرتون

خدایا میدانم که میبینی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم دردیم شوهر منم پول قرض میده نمیتونه بگیره گدای پول خودمون میشیم وقتیم کمک لازم داریم هیچ وقت کسایی که بهشون قرض دادیم کمکمون نمیکنن خانوادم میکنن

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

وا خودت برو پولو از تو حلقشون بکش بیرونمردم چه رویی دارنا

خودم نمیتونم دعوا میشه و نهایت اون میگه مگه از تو گرفتم شوهرمم دعوا میکنه ک به تو چه ربطی داشت!این وسط من میشم ادم بد

هعی خواهر درد خودم یادم اومد دو سال پیش ۱۵ تومن دادیم به برادرشوهر بعدش زمین خریدم ۱۰ تومن سلف گرفتیم پنچ تومن روش گذاشتیم  دادیم حالا بعد دو سال میگه پرو پرو میگه وظیفه بردارمه بده حالا بردار بزرگش وگرنه شوهرم همیشه میگه بهش

همسرتون باید این موضوع مدیریت کنه ..شما حرفی به جاری یا برادر شوهر بزنی میشی آدم بده ..پس سعی کن همس ...

اگه مدیریت میکرد ک من مشکلی نداشتم اونا رو بیشتر از خودمون درک میکنه متاسفانه

ی روزی خودش می‌فهمه اشتباه کرده .

اره الان دیگه من فقط میخوام فکر نکنم به این موضوع ک نمیتونم کاش یه قرص فراموشی بود حالا اگه ادمی بود ک قدر میدونست یه چیزی پسرم زنگ میزنه عمو تو رو خدا بیا خونمون اون نمیاد زنش منو میبینه روشو برمیگردونه!

اره الان دیگه من فقط میخوام فکر نکنم به این موضوع ک نمیتونم کاش یه قرص فراموشی بود حالا اگه ادمی بود ...

پیشنهاد من اینه شما هم با جاری و برادر شوهرت دقیقا همینطوری برخورد کن ..همسرت رو هم بزار رفت و آمد کنه ..ی کوچولو هزینه زندگی رو ببر بالاتر ...دیگه هم راجع به پول که قرض داده صحبت نکن (می‌دونم خیلی خیلی سخته اما چاره ای نیست )