2777
2789
عنوان

دانشجو معلم ها

200 بازدید | 23 پست

چادر اجباریه توی دانشگاه؟

بعد پوشش بیرون از خونتون چه شکلیه؟

آرایش میکنین توی دانشگاه یا خارج از دانشگاه؟

چیا منجر به اخراج میشه قوانین چطوره؟ من شنیدم به خاطر کم حجابی آیا درسته؟ حالا این کم حجابی ینی چی؟

تو رو خدا تاپیک امشب میرن واسه یرادرشوهرم خواستگاری و گزارش میزنید خدا خیرتون بده شناسایی میشم ممنونم ازتون 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز نه

ینی چی هنوز نه؟

میخوای کنکور بدی؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

شما این دانشگاه میرین؟بی حجاب شدید معنیش چیه؟

شدید یعتی مانتو در حد خیلی بالای زانو 😂😂

و آرایش غلیظ و پاها معلوم باشه یا شلوار مناسب نباشه یا خیلی کوتاه باشه و موها هم افتاده بیرون😂😂😂

پزشک سایتم😎