2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بگردم نه قربونت برم اون از همین الان تو بهشته

آخه سه ماهش بود یعنی چجوری الان تو بهشته آخه چه درکی از بهشت و جهنم داره کاش میشد فهمید اون دنیا چخبرع

امیر❤️

یه اتفاق واقعی تو یکی از کشورای خارجی پیش اومده بود زن و شوهری دوقلو هاشونو تو تصادف از دست میدن بعد از چند سال ک باردار میشن دوباره دوقلو به دنیا میارن با اون شکل و هردوشون جای  زخمی روی سرشون داشتن ک اون دوتایی ک تو تصادف مردن دقیقا همون جای سرشون زخم شده بود  

یه اتفاق واقعی تو یکی از کشورای خارجی پیش اومده بود زن و شوهری دوقلو هاشونو تو تصادف از دست میدن بعد ...

کاش منم اگه یه زمانی بچه دار شدم دقیقا خود خود اون بیاد حداقل یه کم آروم شم

امیر❤️

و حتی خاطره هایی داشتن ک اون پدر و مادر با دوقلو های قبلی داشتن میگن ارواح اون دنیا انتخاب میکنن ک دوباره برمیگردن به کدوم بدن برگردن شاید دخترت بازم بدنی ک قبلا داشته و شما رو به عنوان پدر و مادر انتخاب کنه

اینو دین قبول نداره منم معتقدم بخ دین شدیدا ولی یه حسی بهم میگه این خیلی منطقیه ک این درست باشه چون یه شخصیت ک درست میشه حیفه فقط سه ماه باشه حتما اون شخصیت تو بدنای دیگه برمیگرده به دنیا

و حتی خاطره هایی داشتن ک اون پدر و مادر با دوقلو های قبلی داشتن میگن ارواح اون دنیا انتخاب میکنن ک د ...

این یعنی تناسخ و رد شده 

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم