2777
2789
عنوان

اپلیکیشن زبان

88 بازدید | 15 پست

فکر کنم این یکی از بهترین هاییه که تا حالا استفاده کردم منتها رایگان نیست دوستان باید اشتراک تهیه کنین که قیمتشم بد نیست به نظر من

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

وای ای کاش شروع کنم ای کاش یکی بود جدی با هم می خوندیم اه توف تو این شانس

تو میتووووونی شروع کننننننننن 

این خیلی تمیز گرامرا رو فارسی توضیح میداد پشتشم تمرین میداد 

بعد یه قسمت استاد راهنما هم داره سوال درسی میپرسی جواب میدن قسمت کوییز هم داره با هر کی انلاینه سوال حل میکنی

خودم خیلی خوشم اومد از اپش

بعد جمعا حدود ۱۰۰ تا درس بود فکر کنم

۲۰ تا مقدماتی ۱

۲۰ تا مقدماتی ۲ 

۲۰ تا متوسط ۱

۲۰ تا متوسط ۲

۲۰ تا هم پیشرفته 

روزی یه درسم بخونی خوبه 

تو میتونی خوشگللللللل

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسییی 😍😍😍🥺🥺❤❤

یه اهنگ خیلییییی خفن از اریانا معرفی میکنی

من فقط سون رینگز و گاد ایز وومنو شنیدم🩷

یه اهنگ خیلییییی خفن از اریانا معرفی میکنیمن فقط سون رینگز و گاد ایز وومنو شنیدم🩷

😂💔

واقعیت شو بخوای زیاد گوش نمیدم 

چون زبانم خیلی خوب نیست درگیر معنی و اینا میشم 

زیاد انگلیسی گوش نمیدم 

عکسشو گذاشتم چون اسم خودمم آریانا هس 😂💔

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

😂💔واقعیت شو بخوای زیاد گوش نمیدم چون زبانم خیلی خوب نیست درگیر معنی و اینا میشم زیاد انگلیسی گوش ن ...

اوخییی عزیزم میفهمم😂😂😂😂

مرسیییییییییی

مثل دوست منی اونم فقط خوشش میاد چون هم اسمشه اصلافنش نیست😂😂😂🤣🩷

یه اهنگ خیلییییی خفن از اریانا معرفی میکنیمن فقط سون رینگز و گاد ایز وومنو شنیدم🩷

یه سوال بی ربط

اعتقادی به فا.ل ورق داری؟ 

الان یه تاپیکی دیدم 

خانمه دنبال فا.ل پاسور و ورق بود 

منم چون پاسور بلدم گفتم برم تو نت ببینم چجوریه 

رفتم چند جا سرچ کردم و فیلم دیدم

برای خودمم امتحان کردم 

می خوای واسه تو هم امتحان کنم؟ 

می خواستم تاپیک بزنم واسه یکی فا.ل بگیرم حس کردم تعلیقم می کنن

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

یه سوال بی ربطاعتقادی به فا.ل ورق داری؟ الان یه تاپیکی دیدم خانمه دنبال فا.ل پاسور و ورق بود منم چون ...

راستش نه من فقط در حد سرگرمی خوشم میاد 

وگرنه اعتقادی ندارم 

ارهههههه امتحان کن چطوریه باید نیت کنم؟ چیکار کنم😂😂🥲

منممم هستمم

تو این برنامه هه؟

هممم

خیلی خوبهههه 

من تا حالا از اون قسمتش که از استادراهنما میپرسی استفاده نکردم جواب میدن واقعا؟

خیلی خوبهههه من تا حالا از اون قسمتش که از استادراهنما میپرسی استفاده نکردم جواب میدن واقعا؟

منم استفاده نکردم بیشتر برای کوییزش میرم

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت