2777
2789
ترجمه ها خوبن اکثرا عکسی که گذاشتم ببین ترجمه های خوبین همشون

معلوم نیس رو جلدش

هَـر لَحظـ💚 ـه‌تو زِندِگـ🌱ـی کُن:)️.⏰ 🥹خدایا خودت کمکم کن_حس راحتی دارم وقتی این تصمیم و گرفتم_خدایا شکرت _تغییر از ی جایی شروع میشه و این لحظه شروع تغییر منه 💪_بریم برسیم ب خواسته هامون😍🌱۲۰مهر بهترین خبر بالاخره شدم خانم دکتر😍🥹
ترجمه ها خوبن اکثرا عکسی که گذاشتم ببین ترجمه های خوبین همشون

ی سوال دیگه برا استریت شدن از ترم یک خوندی؟

هَـر لَحظـ💚 ـه‌تو زِندِگـ🌱ـی کُن:)️.⏰ 🥹خدایا خودت کمکم کن_حس راحتی دارم وقتی این تصمیم و گرفتم_خدایا شکرت _تغییر از ی جایی شروع میشه و این لحظه شروع تغییر منه 💪_بریم برسیم ب خواسته هامون😍🌱۲۰مهر بهترین خبر بالاخره شدم خانم دکتر😍🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اطلاعات و پاسخ دادنشون مشخصه سهمیه نداشتن در ضمن ایشون تعهدی قبول شدن که تو قبولی تعهدی سهمیه اصل ...

مرسی گلم💐🥹

نمی‌دونم چرا می‌خوام مچ‌ بگیرن🫠

اللهم عجل لولیک الفرج...
نمی‌دونم چرا دنبال مچ‌ گیری هستیبا احترام بهت میگمچند تا فامیل منو تقریبا شناختن اینجاترازامم می‌دون ...

بسم الله😐 از تراز یدونه نداریم که بین 8400 تا 8500 صد نفر آدم وجود داره!!

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

حس میکنم خیلی فهمیده ای ،مارو راهنمایی کن چکار کنیم

نه بابا اصلا هم فهمیده نیستم😂 عصر جمعست بیکار بودم فکرشم نمیکردم انقدر دانشجوی پزشکی توی سایت باشه، ایشالا سالم و سلامت باشید با عشششق درس بخونید با عشقم زندگی کنید، وقتی هم ماها خیلی پیر شدیم و شما دکترمون شدید بامون مهربون باشید❤❤❤

استارتر رو نمیگم، در کل سهمیه تو رتبه تاثیر میذاره و باعث میشه طرف تعهدی و هرچی قبول بشه، مثل اینکه ...

ظاهرا اطلاعات شما از انتخاب رشته پایینه

ببین جانم پزشکی تعهدی فقط با تراز کل هست

سهمیه رو تراز کل اثری نداره رو رتبه اثر داره و همین میشه که با تراز کل 7000 رتبه سه رقمی میارن و پزشکی قبول میشن

ولی برای تعهدی سهمیه تاثیری نداره چون داوطلب ها اول بر اساس نمره کل(همون تراز کنکور و نهایی) و بعد بر اساس بومی بودن یا نبودن سنجیده میشن

میتونید سرچ کنید و دقیق تر بخونید این شرایط تو دفترچه هم ذکر میشه هرسال

ببین شکل بکش و شاخه هارو رنگی رنگی بکش

و همچین مثلا نامگذاری هر قسمت استخونا رو رو شکل تعیین کگ

یکی دیگه هم اینه به صورت نموداری رگ و اعصاب رو بنویسی

بعد اگه با دقت بخونی حفظ کردنشون راحته با توجه به مسیری که طی میکنن

نه عزیزم من ترم ۵ فقط خوندم از اول ترم

اهاما ۴ ترم داریم علوم پایه 

ببین شکل بکش و شاخه هارو رنگی رنگی بکشو همچین مثلا نامگذاری هر قسمت استخونا رو رو شکل تعیین کگیکی دی ...

انگلیسی هاش و چجوری ب ذهن بسپریم؟

ظاهرا اطلاعات شما از انتخاب رشته پایینهببین جانم پزشکی تعهدی فقط با تراز کل هستسهمیه رو تراز کل اثری ...

چه زیبا پزشکی تهران ۷۵ درصدش سهمیه دارن اونوقت تعهدی بدون سهمیه هست!😇😂

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

آها اوکیولی چطور در اصل باید میشد 9100؟ تراز که دیگه ترازه رتبه نیست که بخاطر شرایط امسال تغییر کنه� ...

معلومه هیچ اطلاعی نداری نسبت به کنکور امسال و ترازای کمی که به ما دادن و حق خوریایی که کردن.. اگه اطلاع نداری لطفا راجبش نظر نده و بیشتر از این منو یاد اون ایام ننداز که دلم خونه

اللهم عجل لولیک الفرج...