2777
2789
خب منم دارم همینو میگم سهمیه دارا روزانه و پردیس و آزاد میتونن قبول شنو در صورت قبولی پردیس و آزاد ه ...

در جریان شهریه ندادشون هستم

طرح هم ندارن انگار

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

بهترین و بهترین و بهترین راهنماییت به شما درس خوندنه، پزشکی یه چیز متفاوته نمیشه بش آوانس داد، میباز ...

درسته روش خوندن هم مهمه ،شما ک تجربه داری ی نصیحت ب من کن 

هَـر لَحظـ💚 ـه‌تو زِندِگـ🌱ـی کُن:)️.⏰ 🥹خدایا خودت کمکم کن_حس راحتی دارم وقتی این تصمیم و گرفتم_خدایا شکرت _تغییر از ی جایی شروع میشه و این لحظه شروع تغییر منه 💪_بریم برسیم ب خواسته هامون😍🌱۲۰مهر بهترین خبر بالاخره شدم خانم دکتر😍🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سطح سوالات تیر نسبت به اردیبهشت بالاتر بودنهایی ها بیشتر تک کلمه ای شده بود و تشریحی خیلی کم بودپس و ...

به خاطر این بود که بچه ها امسال با سطح سوالات غافلگیر نشدن و خودشونو آماده کرده بودن براش

تراز نمره ی تو رو نسبت به بقیه افراد میسنجه مشخصه خیلیا بالاتر آورده بودن که ترازت اینطوری شده

حالا حرفای من چه ربطی به سوالات شما داره نگفتم سوالات نهایی آسونه که😐

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

تو آزمون تخصص هم سهمیه دارن در کل سهمیه دارا دنیا به کامشونهای کاش سهمیه ها حذف میشدن واقعا یا حداقل ...

اشتباه تایپ میشه چرا

کاش منم می‌داشتم 🥲

اللهم عجل لولیک الفرج...

با تراز کل ۸۶۰۰ پزشکی تعهدی آوردی؟

منطقه چند بودی؟

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

تو آزمون تخصص هم سهمیه دارن در کل سهمیه دارا دنیا به کامشونهای کاش سهمیه ها حذف میشدن واقعا یا حداقل ...

آره درسته حتی تو طول تحصیلشون نمره‌شون زیر نمره قبولی بشه هم میتونن از سهمیه استفاده کنن و پاس بشن

رشتم پزشکیه🫠🥲و یه آناتومی کلی وقت‌ میبره بخونمتازه ترم یکم🙂

سلام خوبین ؟ 

منم میخام پزشکی بخونم ولی ریاضیم خیلی قوی نیست اگه درس های دیگه درصد بالا بزنم برم پزشکی به مشکل بر میخورم ؟

امتحان ریاضیتون تا الان چ طور بوده در چه حده خیلی سخته ؟

به خاطر این بود که بچه ها امسال با سطح سوالات غافلگیر نشدن و خودشونو آماده کرده بودن براشتراز نمره ی ...

عزیزم بیا این بحث و ادامه دار نکنیم

خداروشکر بخیر گذشت ترازا و کنکور و رتبه ها

بیشتر  تراز سیوی ها حق مارو خوردن 

و باعث شدن حباب ایجاد باشه برای رتبه ها..

الآنم دنبال کارای دانشگاهم 

پس کنکور تمام شد قضیه اش🤭

اللهم عجل لولیک الفرج...
آره درسته حتی تو طول تحصیلشون نمره‌شون زیر نمره قبولی بشه هم میتونن از سهمیه استفاده کنن و پاس بشن

جنگ این کشور  رو عقب ننداخت سهمیه های جانبازا و شهدا مارو عقب انداخت

تو همه ارگان ها سهمیه دارا پیش تازن