2777
2789
عنوان

تولدم 😢

47 بازدید | 1 پست

بچها از وقتی داداش کوچیکم‌به دنیا اومده هرسال تولدم واقعادلم میگیره تولد منو داداشم تو یه روزه هیچ وقت غیر از یبار یادم نمیاد برام تولد گرفته باشن و‌ بهم‌تبریک‌گفته باشن کادو هم هیچ وقت حتا همون باری که برام تولد گرفتن ندادن 

حالا هرسال تولد داداشمو جشن میگیرن کلی خوشحالی میکنن‌دورش کلی بوس بغل و تبریکو کادو 

و هیچکس حتا یادش نمیاد تولد منم هستم😃البته به غیر از خواهرم اون بهم تبریک میگه بچها حسودی نمیکنم اصلا اتفاقا هرسال برنامه جشنشو چیزایی که دوسداره و‌ مدلای کیکی که دوسداره رو خودم براش میچینم اینا چون دلم‌نمیخواد مث خودم حسرت تو دلش بمونه 

یا مثلا وقتی‌تولد مامانمه درسته خب پول تو جیبیم‌اونقدی نیست که بتونم یه‌کادوی خوب براش بگیرم ولی خب یه کیک میگیرم و سورپرایزش میکنم 

و خب هرسال منتظرم شاید امسال یادشون باشه ولی هیچ وقت نیست 

حتا اکسمم تولدمو یادش بود ولی تبریک‌نمیگفت و‌من یجورایی بخاطر رفتاری که خانوادم‌نشون میدادن برام‌عادی بود 

ولی من‌تولدشو تبریک میگفتم و‌براش استوری میزاشتم چرا هیچ وقت تو‌زندگیم‌کسی از بودنم خوشحال نمیشه ؟ 

شاید چون‌انقد خوبو مهربون رفتار میکنم و خیلی جاها فداکاری میکنم که براشون عادی شده 

یا مثلا وقتی با یه نفر دوست میشم خیلی مهربون رفتار میکنم و‌بهش اهمیت میدم که یه وقت ناراحت نشه از دستم دست خودم نیست  یکی از دخترای فامیلمون‌که باهم صمیمی هستیم خیلی بهم‌میگه انقد ساده نباش و‌فلان 😑 واقعا دست خودم‌نیست نمیتونم مثل بقیه دخترا‌با سیاست رفتار‌کنم یعنی همه هیچکس‌خود واقعیشو‌نشو. نشون نمیده ولی من‌ هرچی که‌هستمو نشون میدم هم نقاط ضعفم هم‌قوت نمیپوشونم برا همین‌خیلیا بهم میگن ساده ای 

بخدا منم‌میتونم مارمولک‌بازی دربیارم وانمود کنم به چیزی که نیستم ولی جدی خودمو دوسدارم این طوری که هستم راضیم‌ ولی اینکه‌بقیه یجوری رفتار میکنن اذیتم‌میکنه

همین دختر عمم و خاهرم بهم‌میگن چون خیلیا بهت حسودی میکنن ولی جدی مگه من چیزی دارم که بهش حسودی کنن هرچی دارم براش تلاش کردم هرچی به دست اوردم براش کلی عذاب کشیدم و‌گریه کردم الا چهرم که دست خودم‌نیست نمیگم خوشگلم معمولیم‌کاملا ولی خب چهرمم خیلی دوسدارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان