2777
2789
عنوان

چرا مردم اینقدر فضولن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 34 پست
سره ماه ازفروشگاه کلی خوراکی بخریدخب،دیگ مجبورهم نیستید به کسی جواب پس بدید

خب با کارتن کیک و بیسکوییت می‌خریم ولی گاهی من هوس میکنم شوهرم می‌ره میخره یا سر راه میخره 

مثلا دیشب هوس دلستر و چیپس کرده بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه استدلال مسخره ای داشته

اینجوری باشه همه اهل مش‌.روبن که

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

منم یه بار رفتم فروشگاه کلی خوراکی خریدم طرف برگشت گفت برای طعم میخواید؟ من گفتم خدایا طعم چیه دیگه گفت منظورم همون کنار مشروبه، میخواستم بزنم دهنش بگم مرتیکه من نمیدونم طعم چیه بعد این کثافت کاریا رو میچسبونی بهم؟ اصلا به توچه

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

خب با کارتن کیک و بیسکوییت می‌خریم ولی گاهی من هوس میکنم شوهرم می‌ره میخره یا سر راه میخره مثلا دیشب ...

اصلا هرچییییییی

به اون چه

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

آخه ما مذهبی هستیم اصلا اهل این چیزا نیستیم 🙁

حالا جدا از فضول بودن اون فروشنده

شما واقعا چرا اینقدر چیزای بی ارزش می خوری؟؟ کیک و کاکائو برای خانم شیر ده؟!!!!!

همین هزینه رو بده گردو و بادوم پسته بخور روزی ۴-۵ تا دونه کافیه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

من موندم چجوری به خودشون حق دخالت میدن و راجب خرید کردن بقیه نظر میدن؟😐

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
حالا جدا از فضول بودن اون فروشندهشما واقعا چرا اینقدر چیزای بی ارزش می خوری؟؟ کیک و کاکائو برای خانم ...

عزیزم آجیل هم میخورم ، خرما و گردو هم می‌خورم ولی دلستر چون مایعات هست شیر رو زیاد میکنه بقیه ش هم خب هوس میکنم میخره