2777
2789
اگر دخترم چهار سال از عمرش رو بدون برنامه و اینقدر شل برای کنکور میذاشت از دستش خیلی ناراحت میشدمایی ...

مادر من چرا هیچ وقت به روم نمیاره پس؟

بمیرم براش😭

من چیز زیادی نمی‌خوام پیراپزشکی می‌خوام آخه😭

京香水月

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبم خالی و سنگین شددرکت می‌کنم منم تقریباً شرایط شما رو دارم اما با این تفاوت که مادرم می‌گه هرچی م ...

ممنونم عزیزم تو هم چیزی کم نداری همین الان پاشو و شروع کن سعی کن درمورد رشته های بدون کنکور تحقیق کنی شاید خوشت اومد یه جله ای به خودم یاد دادم ک میگه همیشه لازم نیست از کاری ک میکنی لذت ببری منم عاشق پزشکی بودم روپوشمم دارم هنوز ک گرفته بودم دکتر شدم بپوشم 

اما خب ...

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

ببین یه رشته که به علایقت نزدیک انتخاب کن برو بخون ،از تو خونه موندن و این افکار چرندی که تو کله ات ...

آخه چه رشته‌ای برم هرچی هم برم آزاده دلم نمیاد از پدرم پول بگیرم تا همین الان خرج من و داده کافیه دلم می‌سوزه

京香水月

ممنونم عزیزم تو هم چیزی کم نداری همین الان پاشو و شروع کن سعی کن درمورد رشته های بدون کنکور تحقیق کن ...

تحقیق کردم اما نسبت بهشون ذره‌ای احساس تعلق نمی‌کنم…

با قسمت آخر حرفت قلبم هزار تیکه شد

京香水月

تحقیق کردم اما نسبت بهشون ذره‌ای احساس تعلق نمی‌کنم…با قسمت آخر حرفت قلبم هزار تیکه شد

میدونی چیش عذاب آوره خانواده ها دکتر ک میبینن وای چ دختر خوبی چقد خوبه ک دکتر شده آفرین دستو و جیغ و هورا

بعد دختر کارمند ک میبینن انگار زباله گرد دیدن🙂

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

میدونی چیش عذاب آوره خانواده ها دکتر ک میبینن وای چ دختر خوبی چقد خوبه ک دکتر شده آفرین دستو و جیغ و ...

دقیقا همین چیزهاست که آدم رو اذیت می‌کنه 

京香水月

آخه چه رشته‌ای برم هرچی هم برم آزاده دلم نمیاد از پدرم پول بگیرم تا همین الان خرج من و داده کافیه دل ...

دولتی آزاد ،پیام نور،هرچی شد برو ،اصلا شک نکن،اینجوری بدتره،بعد پول رو باید خرج دوا درمونت کنه دور از جونت ،فقط برو ،شک نکن یه ذره،بعدا واسشون جبران میکنی،ضمن اینکه پدر مادر خوشحال میشن عزیزم مطمئن ،این دلسوزی تو کاملا اشتباه و مضر هست هم واسه اونا هم خودت