2777
2789
عنوان

دیدگاه خانواده شوهرتون راجبتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2119 بازدید | 113 پست

چیزی که از خودشون شنیدم و جلوی دیگران گفتن و برام خبر آوردن

اینه که گفتن سرش به کار خودشه، خیلی مراقب بچه هاشه و خوب تربیتشون کرده

حتی پدر همسرم به دختراش گفته بود برید زندگی رو از ... یاد بگیرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم حسابشون نمیکنم که نظرشون واسم مهم باشه

ولی اول ازدواج مهم بودن دیگه.به حال. خودشون رهاشون کن

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

برادر شوهرم منو مثل دخترش میبینه خواهر شوهر بزرگه هم میگه خیلی خوبم و با ادب و فهمیده هستم پدرشوهرمم مورد اعتماد میبینه منو باهام درد و دل می‌کنه خواهر شوهر کوچیکه هم باهام مثل دوسته البته من از خواهرشوهر کوچیکمم کوچیکترم درکل احتراممو دارن احترامشون رو دارم 

والا معلوم نیست

ی روز خوب ی روز بَََََد

چندروز پیش مادرشوهرم جلو مامانم گفت عروس مثل دختر نمیشه

تو خونم بود زشت بود وگرنه میگفتم مگه شما مثل دخترتون با من رفتار میکنید ک من مثل دخترتون باهاتون خوب باشم. 

دفعه دیگه گفت میخوام بگم نه عروس دختر میشه

نه مادرشوهر مادر

نظرشون اصلا برام مهم نیست..تو هیچ حرف و نشستی چه توسط جاری ها چه خواهر شوهر ها شرکت نمیکنم...برحسب وظیفه و احترام چند ماه یه بار رسمی و محترمانه دعوتشون میکنم نهایت تلاشم رو هم میکنم بهترین پذیرایی رو داشته باشم...دیگه برام مهم نیست پشت سرم چی میگن...هرچند حرف و حدیث هاشون زیاد بکوشم رسیده اما اصلا پیگیر نشدم

برادر شوهرم منو مثل دخترش میبینه خواهر شوهر بزرگه هم میگه خیلی خوبم و با ادب و فهمیده هستم پدرشوهرمم ...

آفرین کارت درسته

ولی مگه میشه با آدم بد باشن آدم بیاد خوبی کنه؟ 

خدایی من بد نیستم خیلی دوسشون داشتم

خودشون باعث نیشن آدم ازشون متنفر بشه. 

ولی اول ازدواج مهم بودن دیگه.به حال. خودشون رهاشون کن

خیلی وقته از نظر رهاشون کردم.مادرشوهرم پولا و چیزای باارزششو میزاره پیش من ، به بقیه عروساش اعتماد نداره ، نوه های دیگش میان تو خونش پولا و چیزای دیگش رو میبرن 

نمیدونمقبلا خیلی باهاشون خوب بودم ولی زیاد از حد بهشون رو دادم دخالتاشون شروع شدو الان ازشون فاصله گ ...

دخالت خانواده ها از اول خط قرمز ما بود.میتونن به عنوان بزرگتر نظر بدن ولی تصمیم گیری نهایی با ما بوده و هست

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
آفرین کارت درستهولی مگه میشه با آدم بد باشن آدم بیاد خوبی کنه؟ خدایی من بد نیستم خیلی دوسشون داشتمخو ...

بعضیا واقعا ذاتشون خرابه عروس رو دشمن میدونن اهمیت نده عزیزم من شاید زیاد آدم خوبی نباشم ب وقتش شاید در از حقمم دفاع کنم البته با دیگران، اما خانواده شوهرم بشدد خوب و با محبت هستن نمیشه ک من بد بشم باهاشون،، توهم اگر اذیت میشی اهمیت نده رفت امدتو کم کن باهاشون