2777
2789
عنوان

دیدگاه خانواده شوهرتون راجبتون چیه

2047 بازدید | 112 پست

سلام.من 11ساله عروس اون خانواده ام و در روزای بیماری پدر و مادرش کنارشون بودم و خیلی از خود گذشتگی کردم.اونام منو خیلی قبول دارن.

ولی گاهی یه انتظارات یا حرفایی میزنن که دل آدمو میلرزونن.من همیشه احترام شون رو نگه داشتم و اونا هم همین طور.

شوهرم همین طور احترام خانواده مو نگه داشته.یعنی اول زندگی یه قرار گذاشتیم نه من بی احترامی کنم نه اون.حتی تو دعوا حق نداریم راجب اونا حرفی بزنیم.

دیدگاه خانواده شوهر راجب شما چیه؟

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

۱۵ سال همه کاری براشون کردم کنارشون بودم حرفهایی شنیدم تهمت های زشت که برام از اهمیت خارج شدن و امیدورام هیچ وقت نبینمشون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بود و نبودم براشون فرقی نداره 😂 

خیلی رسمی رفتار میکنم 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

جز احترام و محبت توقعی از همدیگه نداریم 

نه کارمون به هم گیر هست نه اونقدرا وقت داریم که همدیگرو ببینیم در ماه یکبار از تهران میان شیراز بهم سر میزنند و میرند

چند روز یکبار هم تماس جهت احوال پرسی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

۳ساله عروسشونم ۱۷سال هم جای دخترشون بودم دخترعموی شوهرمم 

فک میکنن بچه ام و بی دست و پا 😂😂برای منم مهم نیست چون نه بی احترامی میکنن ن بی احترامی میکنم هروقتم کمک بخان پیششون هستم ولی طرز فکرشون همینه من میدونم😅

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید