2777
2789
عنوان

پسری ک نتونه ازدوااج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4480 بازدید | 228 پست
من رفتم پیش تراپیست گفت همه طرحواره ها رو داری

چه خوب که رفتی،این قدم بزرگیه،خب طرحواره ها درمان دارن،به امان خدا ولش نکن برو پی درمانش،وقت بذار هزینه کن،خودتم حست به زندگیت عالی میشه

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

الان فقط و فقط طلا بخرید... در آینده وحشتناک می‌ره بالا.‌.. عید میشه پنج و نیم میلیون بعدش میره تا ۶ ...

نه بابا دیکه ب اونش کار ندارم . ی ماشین میخوام باش جوونی کنم . 33 سالمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم پیش تراپیست گفت همه طرحواره ها رو داری

مگه میشه ،اون ترادیست خودش به تراپی احتیاج داشته که اینو گفته😂؟!

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

چه خوب که رفتی،این قدم بزرگیه،خب طرحواره ها درمان دارن،به امان خدا ولش نکن برو پی درمانش،وقت بذار هز ...

حسش نبود دیکه. صحبت ک میکردم خودم ب چالش میکشیدمش. کلیشه ای حرف میزد . 500 تومنم هر جلسه ب جیب میزد

نه بابا دیکه ب اونش کار ندارم . ی ماشین میخوام باش جوونی کنم . 33 سالمه

منظور خواستم بگم اگه میخوایید پس اندازتون در آینده خیلی سود بیاره براتون طلا بخرید بعدا که کشید بالا قیمتش بفروشید هم ماشین بخرید هم کلی پول از سودش میمونه براتون

حسش نبود دیکه. صحبت ک میکردم خودم ب چالش میکشیدمش. کلیشه ای حرف میزد . 500 تومنم هر جلسه ب جیب میزد

این بد بوده ،برو یه جای دیگه،حرفم اینه فرار نکن،همه مون طرحواره داریم مخصوصا مسلای شصت و هفتادمون،ولی کم تر کسی میره پی حلش،شما که رفتی نصفه ولش نکن،

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

منظور خواستم بگم اگه میخوایید پس اندازتون در آینده خیلی سود بیاره براتون طلا بخرید بعدا که کشید بالا ...

اینده؟ من سنمو تا 50 بستم . سرمایشو میخوام چیکار کفن و دفن مگه چقد هزینه داره؟

به جای این کارا برو پی تشکیل زندگی،همه دخترا عروسی و خرج انچنانی نمیخوان،بگرد یه چشم و دل سیر پیدا ک ...

اصن ب دختر ربطی نداره . کلی هزینه عروسی و جهیزیه. و طلا و سقف بالا و سره . تازه بعدش هزینه ها دو برابررمیشه بعد بچه 3 برابر . نمیتونم

اینده؟ من سنمو تا 50 بستم . سرمایشو میخوام چیکار کفن و دفن مگه چقد هزینه داره؟

منظور از آینده همین ۲_۳ سال آینده رو میگم تو همین ۲_۳ سال هم خیلی می‌ره بالا...مثل همین ۲ سال پیش که الان دقیقا ۲ برابر شده و حتی بیشتر از دو برابر و نزدیک به ۲/۵ برابر شده... حالا باز خودتون هر چی صلاحتونه