2777
2789
عنوان

پسری ک نتونه ازدوااج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4480 بازدید | 228 پست
پس باید با یه دختر منطقی باشی که اذیت نشه ..‌.و اینکه اگ یکم رو خودت کار کنی بهتر میشه چیز عجیبی نیس ...

خیلی عجیبه چون من 50 سالکیم همینم . و میدونم ازدواج کنم ب مشکل میخورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا من رو کمتر از خودم دست گذاشتم ک هیچی نداشت زدم کرد ب خاطر اخلاق . دیگه زورمو زدم

عصبی هستی یا تعصبی؟

یا معتادی؟

خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش      که خواهان تو باشد❤
میگم خونه واس خودمه . وگرنه بابام اپارتمان داره

خونه رو نفروش 

شاید یکی پیدا شد با اخلاق تون کنار بیاد یا خودتون به مرور زمان تغییر کردید 

ماشین تون هم‌خوبه ک خونه رو نگهدارید 

بخواید مجرد بمونید هم بعد از مدتی زندگی با والدین سخت میشه غرغرهای دم کهنسالی و گیردادن ها و درک نکردن و امثال این موارد

سنی نداری.. ما مردای فامیلمون ۴۰ سالگی ازدواج میکردن..ایشالله یکی سر راهت قرار میگیره با اخلاقت تا ح ...

دیگه خدایی وقتشه اگه بخوای دوران نامزدی و گشت و گذار اول زندکی و بچع دار شدن رو در نظر بگیری

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
عاشق رانندگب دور دور و ماشین بودم از بچگی . و اینکه خونه برای سکونت دارم

اگه جزو علاقه مندی هاتون هست به شخصه اینجوری ام که دوست داشتنی هام رو به دست میارم و کلی باهاشون خوشحالی میکنم . 

پس حتما به اونچه دوست دارین برسین و یه عالمه لذتش رو ببرین . معلوم نیست آدم فردایی رو زندگی کنه . 

پیشاپیش یک آسمان مبارک تون باشه . 

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁
به جای این کارا برو پی تشکیل زندگی،همه دخترا عروسی و خرج انچنانی نمیخوان،بگرد یه چشم و دل سیر پیدا ک ...

نه ب خدا من از بچگی عشق ماشین بودم . ولی خوب از اینورم خیلی پیگیر بودم ک ی نفر پیدا شه . واقعا نشده. .میرن دیکه همشونم اخلاقشون ی جوره همشون حساسن . فقط دیر یا زود میرن ولی تهش میرن

خیلی عجیبه چون من 50 سالکیم همینم . و میدونم ازدواج کنم ب مشکل میخورم

دقیقا اخلاقت چطوریه؟

نه هرچی اگ اختلال روانی نباشه اکی میشه ،برای شما هم همینه تقریبا

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

الان فقط و فقط طلا بخرید... در آینده وحشتناک می‌ره بالا.‌.. عید میشه پنج و نیم میلیون بعدش میره تا ۶_۷ میلیون تا یکی دو سال آینده... کلا ملک و ماشین و همه چی رکود خواهند داشت بجز طلا که شدید میره بالا 

خونه رو نفروش شاید یکی پیدا شد با اخلاق تون کنار بیاد یا خودتون به مرور زمان تغییر کردید ماشین تون ه ...

افرررین 

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
نه ب خدا من از بچگی عشق ماشین بودم . ولی خوب از اینورم خیلی پیگیر بودم ک ی نفر پیدا شه . واقعا نشده. ...

نخیر اینجوری نیست،شما رو اخلاق و ضعفای خودت کار کن،وقتی هی همه میرن حتما یه اشکالی هست دیگه،به جای ماشین هزینه کن برو رواندرمانگر خوب اشکال کارو پیداکن،شما الان داری از اصل قضیه فرار میکنی

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌