الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سنی نداری.. ما مردای فامیلمون ۴۰ سالگی ازدواج میکردن..ایشالله یکی سر راهت قرار میگیره با اخلاقت تا ح ...
دیگه خدایی وقتشه اگه بخوای دوران نامزدی و گشت و گذار اول زندکی و بچع دار شدن رو در نظر بگیری
من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
به جای این کارا برو پی تشکیل زندگی،همه دخترا عروسی و خرج انچنانی نمیخوان،بگرد یه چشم و دل سیر پیدا ک ...
نه ب خدا من از بچگی عشق ماشین بودم . ولی خوب از اینورم خیلی پیگیر بودم ک ی نفر پیدا شه . واقعا نشده. .میرن دیکه همشونم اخلاقشون ی جوره همشون حساسن . فقط دیر یا زود میرن ولی تهش میرن
الان فقط و فقط طلا بخرید... در آینده وحشتناک میره بالا... عید میشه پنج و نیم میلیون بعدش میره تا ۶_۷ میلیون تا یکی دو سال آینده... کلا ملک و ماشین و همه چی رکود خواهند داشت بجز طلا که شدید میره بالا
خونه رو نفروش شاید یکی پیدا شد با اخلاق تون کنار بیاد یا خودتون به مرور زمان تغییر کردید ماشین تون ه ...
افرررین
من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
نه ب خدا من از بچگی عشق ماشین بودم . ولی خوب از اینورم خیلی پیگیر بودم ک ی نفر پیدا شه . واقعا نشده. ...
نخیر اینجوری نیست،شما رو اخلاق و ضعفای خودت کار کن،وقتی هی همه میرن حتما یه اشکالی هست دیگه،به جای ماشین هزینه کن برو رواندرمانگر خوب اشکال کارو پیداکن،شما الان داری از اصل قضیه فرار میکنی