2777
2789
عنوان

پسری ک نتونه ازدوااج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4480 بازدید | 228 پست

به شخصه با فروش خونه و خریدن ماشین بالاتر موافق نیستم چون خونه ماندگارتره ، همیشه مورد نیاز هست . 

برای داشتن یه ماشین بالاتر خونه رو نمیفروختم . ماشین به مرور زمان دیگه اون ارزش اولیه رو نداره و هزینه هایی رو هم در پی داره . 

برای سفر هم میشه از بومگردی ها استفاده کرد که واقعا قیمت هاشون خیلی خوبه . 

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من ی چیزی بگم اینجا خانما بر علیه من استفاده میکنن

شاید راهنمایی کردن

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

به نظر من اول چارت تولدتو تفسیر کن چون میفهمی تو چه شغلی خوبی که روش سرمایه گذاری کنی حتی واسه ازدواج هم بهت میگه که چه ادمی مناسبته و چطوری میاد تو زندگیت حتی چالش های زندگیت هم داخلش هست

خونه اولویت اوله بعدماشین بخاطرخرید ماشین خونه رو نفروش خونه رو بده اجاره ماشینتو عوض‌کن

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
به شخصه با فروش خونه و خریدن ماشین بالاتر موافق نیستم چون خونه ماندگارتره ، همیشه مورد نیاز هست . بر ...

عاشق رانندگب دور دور و ماشین بودم از بچگی . و اینکه خونه برای سکونت دارم

میگم خونه واس خودمه . وگرنه بابام اپارتمان داره

خب اگر میدونی بعدا بابات بهت خونه میده 

اوکیه

یه اقوام ما داریم همیشه میرفت یه چند ماه ماشینی که دوست داشت میخرید 

میگفت میخوام عقده هام خالی بشه 

بعد چند ماه هم میفروخت 

به حالت قبل برمی‌گشت 

خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن 

33

سنی نداری.. ما مردای فامیلمون ۴۰ سالگی ازدواج میکردن..ایشالله یکی سر راهت قرار میگیره با اخلاقت تا حدودی کنار میاد البته خودت هم باید تلاش کنی

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
اره . من طرفو تحقیر میکنم .

پس باید با یه دختر منطقی باشی که اذیت نشه ..‌.

و اینکه اگ یکم رو خودت کار کنی بهتر میشه چیز عجیبی نیست

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

خب اگر میدونی بعدا بابات بهت خونه میده اوکیه یه اقوام ما داریم همیشه میرفت یه چند ماه ماشینی که دوست ...

والا من از 111 شزوع کردم بعد شد 206 بعد 207 تصادف کردم دپباره 207 بعدی لاماری ...اکه بخوام خونرو نفروشم . 

نه بابا. فک میکنی. الان ازدواج مث قدیم نیست ک زن با همه جیت بسازه . بیشتر شده ی معامله. بعدشم معام ...

خوب شد زمونه عوض شد 

معلومه هر خطایی بکنی با پدر مادر دختر طرفی 

اینا ول کن دختر نباید با همه چیزت بسازه

تو باید بسازی

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

اره خونه رو ک دارم میتونم بفروشم و مثلا با هزینه عروسی میشه ی ملشین خوب کرفت

نه خونه رو ندی بره چه مجرد باشی چه متها همیشه لاید یه سقف داشته باشی پول اضافه دادی ماشینت رو عوض کن

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره