2777
2789

خانوما شما ماهیانه چقدر از شوهرتون پول میگیرین 

اگ میگیرین پول تو جیبی تون هس یا خرج لباس این چیزا میکنید

یا خرید لباس هاتون بر عهده شوهر هس؟

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

از پول توجیبی بدم میاد

هر چقدر لازم دارم میگیرم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی فقط سعی میکنیم تا آخر ماه کم نیاریم اگرم بخوام آرایشگاه اینا برم کارتشو میگیرم

یعنی قسط این چیزا دارین؟

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

از پول توجیبی بدم میادهر چقدر لازم دارم میگیرم

یعنی هرماه میگیری ؟

من از سه تومن میگیرم تا یه موقع هایی ۵ تومن ،فقط واسه چیزایی که خودش نیست بیرونم یه‌موقع خواستم بخرم خرده ریز مثلا ،بقیه چیزا با خودشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

خودش خوراک و پوشاکو میخره کلا هرچی بخوایم با خودشه

در ماهم من بازم ازش میگیرم برای پسنداز🥺

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

من از سه تومن میگیرم تا یه موقع هایی ۵ تومن ،فقط واسه چیزایی که خودش نیست بیرونم یه‌موقع خواستم بخرم ...

اآها  کفایت میکنه تا آخر ماه ؟

خودش خوراک و پوشاکو میخره کلا هرچی بخوایم با خودشهدر ماهم من بازم ازش میگیرم برای پسنداز🥺

مثل ماهیانه چقدر میگیری ؟

اآها کفایت میکنه تا آخر ماه ؟

اره بیشترش میمونه چون خرید ای بزرگ و از خودش میگیرم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اره بیشترش میمونه چون خرید ای بزرگ و از خودش میگیرم

اها پس خوبه خداروشکر

هم قسط هم بچه کوچیک

اآره واقعاً هم سخته تو این شرایط بد اقتصادی

ماهی دو تومن به خودم میریزه، بیمه مو میریزه، یه قرعه کشی خانوادگی ۴ تومنی دارم، اونم میریزه.هر چیزیم ...

خوبه عزیزم 

سایه اش مستدام 🥰