2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر دوبار همین اتفاق افتاد البته اولی در حد نشتی بود دومی کلا ترکید 

سزارین بودم اینم بگم دومی اگه یکی دو ساعت دیگه دیر میشد دنیا میومد چون دردام‌شروع شده بود دکترم تیغو زد گفت سر بچه کلا تو لگنه

منظورم اینه وقتی ترکید باید زود برسی بیمارستان

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من هر دوبار همین اتفاق افتاد البته اولی در حد نشتی بود دومی کلا ترکید سزارین بودم اینم بگم دومی اگه ...

با این ک دوبار زایمان کردم هر دومدلش رو تجربه کردم با خوندن کامنتت مو ب تنم سیخ شد

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

مگه خبر نداری بچت چطوریه ؟خب چرا نمیری سزارین اختیاری

۳۴ هفتم خب دکترا گفتن طبیعی عزیزم بیمارستانمم خصوصیه ولی دکترم میگه زایمان در آب با اپیدورال برات انجام میدیم

با این ک دوبار زایمان کردم هر دومدلش رو تجربه کردم با خوندن کامنتت مو ب تنم سیخ شد

😂😂 ولی شیرینه 

من دومی ۱ شب ترکید کیسه م 

هیچکس نبود پسرمو گذاشتم پیش شوارم تنها اسنپ گرفتم رفتم کل شلوارم خیس خیس با درد زایمان 

ی یک ربعم پیاده رفتم فاصله دوتا بیمارستانو دیگه مدام مینشتم از درد پا میشدم تو کوچه فقط دعا میکردم از هوش ترم یا همونجا بچه نیاد😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

😂😂 ولی شیرینه من دومی ۱ شب ترکید کیسه م هیچکس نبود پسرمو گذاشتم پیش شوارم تنها اسنپ گرفتم رفتم کل ...

اره شیرینه ولی سخت من هم طبیعی زایمان کردم هم سزارین

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده