2777
2789

آقا ۵ماهه باردارم

درده رهام نمیکنه

شب تا صبح شاید ۵و۶ بار میگیره تا رها کنه 

باید درد بکشم

بنظرتون کلیه ام هست یا بچه ضربه میزنه

یا چی؟

من همچین دردی نداشتم کاش یه مراجعه تخصصی اشته باشی

متخصص زنان؟

کلیه مجاری ادراری؟

کبد؟

عضله

میترسم کلیه باشه ولی سوزش ادرار ندارم اصلا

رنگ ادراری بی رنگ و بی بو است

مایعاتم زیاد میخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که چیز خاصی نیست...گلم چند هفته بچه ات اکنون خورد که حس کردی من الان ۱۶هفته ام اصلا حس نمیکنم بارداری دومم هست...استرس دارم

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

انشالله که چیز خاصی نیست...گلم چند هفته بچه ات اکنون خورد که حس کردی من الان ۱۶هفته ام اصلا حس نمیکن ...

عزمزمه به جفت بستگی داره

من جفتمون قدامی است 

ینی ردی شکمم است 

الان که ۲۴هفته ام تازه حس میکنم

انشالله که چیز خاصی نیست...گلم چند هفته بچه ات اکنون خورد که حس کردی من الان ۱۶هفته ام اصلا حس نمیکن ...

شما که بارداری دومی

م بارداری اولم

استرس سزارین دارم

و کلی استرس دیگه

نگران بچه نباش 

به خودت برس

بچه رو خدا مراقبه

شما که بارداری دومیم بارداری اولماسترس سزارین دارمو کلی استرس دیگهنگران بچه نباش به خودت برسبچه رو خ ...

ممنون گلم...چون همه میگن بارداری دوم باید زودتر حس بشه استرس گرفتم...اگه لگن ات مشکل نداشته باشه طبیعی برات خطر نداره گلم...من اولی رو طبیعی به دنیا آوردم ولی الان فیبروم دارم و نمی‌دونم امکان طبیعی هست یا نه...انشالله توام به سلامتی بگذرونی

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

ممنون گلم...چون همه میگن بارداری دوم باید زودتر حس بشه استرس گرفتم...اگه لگن ات مشکل نداشته باشه طبی ...

تو سونو مینویسه جفتت چیه

اگر مثل م قدامی باشی ینی روی شکمت باشه

ماه ۶به بعد میفهمی اونم در حد اینه که میفهمم داره به مثانه ام فشار میاره یا داره حرکت میکنه

رفته بودم سونو هیچی متوجه نبودم

ولی دکترم میگفت بچه ات خیلی حرکت میکنه

دائما از یکطرف میچرخه

دستگا سونوشو هی می‌برد راست و می‌آورد چپ

ولی من اصلا حرکت حس نمیکردم

ممنون گلم...چون همه میگن بارداری دوم باید زودتر حس بشه استرس گرفتم...اگه لگن ات مشکل نداشته باشه طبی ...

دکترم گفت تو نمیتونی

البته معاینه لگنی نکردا

من چون ۴۵کیلو بودم باردار شدم

خیلی لاغرم

نمیدونم به خاطر اون گفت یا به خاطر کوچک بودن لگنم

من کلا استخون نازکم

دکترم گفت تو نمیتونیالبته معاینه لگنی نکردامن چون ۴۵کیلو بودم باردار شدمخیلی لاغرمنمیدونم به خاطر او ...

خواهر منم خیلی لاغرهست زایمان سختی داشت دکتر سزارین نمیکردش

تو سونو مینویسه جفتت چیهاگر مثل م قدامی باشی ینی روی شکمت باشهماه ۶به بعد میفهمی اونم در حد اینه که ...

می‌دونم گلم ولی تو دوازده هفته هنوز جفت جای ثابت نبود سیرکولاربود یعنی چرخشی ...بچه اولم قدامی بود حرکات رو خیلی ضعیف هس میکردم ...بخاطر نوع جفت...انشالله ۶آذر سونوی آنومالی دارم...