2777
2789
عنوان

مهمانی خانواده همسر

229 بازدید | 14 پست

سلام من تازه عروسم ، دیشب واسه اولین بار میزبان خانواده همسرم بودم ، غذاهامم عالی شده بود همه تعریف کردن ، حالا ایشالله که واقعا خوششون اومده باشه و تعریف الکی نکرده باشن، حسابی سعی کردم خودم و  یه عروس کدبانو جلوه بدم و همین هم شد ، اکثر مهمونی های فامیلی خانواده همسرم برای شام تشریفات قائل نمیشن مثلا کتلت یا خوراک لوبیا یا ماکارانی،  غذاهای این مدلی میپزن ، و خداروشکر سفره ای که پهن کردم چشم همه رو گرفت ، ایشالله که اینام یاد بگیرن واسه مهمون ارزش قائل شن ، آدم یا نباید مهمون دعوت کنه یا اگه میکنه یه چیز مناسب بده درسته گرونیه کاملا درک میکنم ولی واقعا غذاهایی مثل ماکارانی یا کتلت و خوراک لوبیا درسته واسه مهمان تعداد بالا؟ من جاریم اولین بار واسه پاگشام خوراک لوبیا داد خوردیم 😑💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدم میاد از مهمونی از هر نوعش چه ساده چه لاکچری

منظورم سفره ی لاکچری یا ساده نبود منظورم احترام به مهمان بود ، من خودم دل خوشی از خانواده همسرم ندارم ولی دیشب سعی کردم بهشون احترام بزارم چون مهمان من بودن 

با اینگه خدم تو‌پذیرایی کم‌نمیزارم ولی مهمونی هایی ک ساده هستن دوس دارم احساس راحتی میکنم

اره عزیزم منم همین ، ولی خب ببین تو بری خونه جاریت بعد خوراک لوبیا بزاره جلوت بعد تازه موقع شام بگه خودم نپختم از مسجد گرفتم واسه ایام محرم بود ، چه حسی بهت دست میده ، من حس اینکه داره بهم بی احترامی میشه ، بعد تازه اونم جاری ای که خیلی خیلی وضعش خوبه ولی به شدت خسیسه ، خونه داره بزرگ ماشین همه چی داره ، خونه ی همه هم اسم شام بیاد با کله میره هرچی هست میخوره ولی خودش هیچکی و دعوت نمیکنه ، یک دست لباس و الان دو ساله که عروس این خانواده م یکسره تنشه خداشاهده 😑 

عزیزم‌منو رو میگی چی دادیولی مطمن باش هرچقدرم شما خ.ب پذیرایی کنی اونا رسم خودشون که ساده میگرن کنار ...

زرشک پلو با مرغ پختم با باقالی پلو با ماهیچه ، و کنارش سالاد و چند مدل ماست و ژله و انواع ترشی ، ولی انصافا ماهیچه هام محشر شده بود🥹 

اره عزیزم منم همین ، ولی خب ببین تو بری خونه جاریت بعد خوراک لوبیا بزاره جلوت بعد تازه موقع شام بگه ...

نمیخورم 😐 همون‌موقع ک گف از مسجده‌میزاشتم زمین میگفتم‌خیلی ممنون میل ندارم برکت داشته باشه سفرتون😑

یعنی چی این بی احترامیه 

ایشالا ک خیره

نمیخورم 😐 همون‌موقع ک گف از مسجده‌میزاشتم زمین میگفتم‌خیلی ممنون میل ندارم برکت داشته باشه سفرتون😑 ...

خب دیگه ، تازه یه بار دیگه خودش زنگ زد گفت شام بیاین خونمون کلی هم اصرار کرد منم گفتم باشه ، ساعت ۸ رفتیم خونشون دیدم خانم بچه رو برده حمام و خیلی بیخیال داره به کارای خودش میرسه نزدیک ۹ شد دیدم از شام خبری نیست بعد خودش گفت وای عزیزم یادم رفته بود شما واسه شام میاین و هیچی...