2777
2789

ژل به 

کم برید دنبال قرص پماد چیزای شیمیایی

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آداپالن گیر نمیاد من نتونستم پیدا کنم

وای آره من ی جا پرسیدم دکتر داروخونه گفت چرا ب حرفای بلاگرای بیسواد اینستا گوش میدین😐

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  hadis

چی هست نشنیدم تا حالا

با دون به

سرچ کن 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

من اول برای لک جای جوش استفاده کردم حالا میبینم داره روی چال جای جوش هم اثر میزاره خودمم از نی نی سایت یاد گرفتم خدا خیرش بده اونی که گفت اول یه ربع بخور بده بعد حنا و ماست و قاطی بکن تا سه ماه به خدا من هنوز یه ماه نشده خودمو آینه نگاه میکنم فقط برای کاربر دعا میکنم 

دونه به بزاریم اب اون ژله بزاربم روصورت

اره فک کنم

خالم درست کرده صبر کن ازش بپرسم

حالا یه تاپیک هم میزنم راجبش یعنی من با ۳۴ سال سن و جوش های چرکی پر صورتم لک و جای جوش فقط از این نتیجه گرفتم این پمادا کورتون دارن من ترتینویین هم زدم که ای کاش زودتر با حنا و ماست آشنا میشدم

من اول برای لک جای جوش استفاده کردم حالا میبینم داره روی چال جای جوش هم اثر میزاره خودمم از نی نی سا ...

دقیق توضیح میدی از چه ماستی استفاده میکنی؟ و اینکه هر روز انجام میدی؟ نسبتاشون چقدر باشه چند دقیقه بمونه؟

منظورت اینه فرورفتگی های جوشو هم درمان میکنه؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍