2777
2789
عنوان

برای جاریم چی بپزم😈

| مشاهده متن کامل بحث + 5287 بازدید | 364 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خوبی عزیزم خودت چطوری من خوبم

😐بدنیستم درگیر دندون پزشکیو اینام زیاد میزون نیستم .دیگه ارمانو دیدی  همه رو فراموش کردیا فکر کردم اون یکی کاربریت باز شده برات تو پیوی پیام گزاشتم 

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

😐بدنیستم درگیر دندون پزشکیو اینام زیاد میزون نیستم .دیگه ارمانو دیدی همه رو فراموش کردیا فکر کردم ...

عه چیشده دندونت

من فراموش نکردمتون شما منو  فراموش کردین... 

زمانی که مادر بشی تازه میفهمی عشق واقعی یعنی چه😊

عه چیشده دندونتمن فراموش نکردمتون شما منو فراموش کردین...

شدیدا درد گرفتن میرم روکشو اینا دیشب تا صبح سر درد داشتم  نخیرم من تو رو هیچوقت فراموش نمیکنم چند روزه اول ازت ناراحت و حرصی بودم گفتم نرو یهو دیدم یکی تاپیک زده آنه نرو دیگه دیوونه شدما  بعدشم خودت میدونی من بیشتر تگ میشم اهل تاپیک زدنم زیاد نیستم اون سریم دوستان گفتن تو بزن گفتم والا من نمیتونم مدیریت کنم میزنم خودتون جلو ببرین 😂 .آنه پروفت دست آرمانه گزاشتی وایی 😍 احساس میکنم بوی خوش دستشو حس میکنم 🤗😘😊 

شدیدا درد گرفتن میرم روکشو اینا دیشب تا صبح سر درد داشتم نخیرم من تو رو هیچوقت فراموش نمیکنم چند رو ...

اره معلومه اهل تاپیک زدن نیستی تاپیک زدی همه رو تگ کردین جزمن فک کزدی ندیدم

زمانی که مادر بشی تازه میفهمی عشق واقعی یعنی چه😊

برنجم واس دیابت خوب نیست فکر کنم .میتونی سوپ بذاری و غذاهای کبابی مثلا ماهی جوجه اما بدون برنج با دورچین سبزیجات گریل یا بخار پز 

اما بازم ازش بپرسی یهتره

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

اره معلومه اهل تاپیک زدن نیستی تاپیک زدی همه رو تگ کردین جزمن فک کزدی ندیدم

😂 اگه دیدی که حتما اولشم خوندی که فقط تاپیک زدم تگاش و خود بچها کردن بعدشم گفتی یه مدت میخایی نباشی دیگه