2777
2789

کدوم پروتین  استفاده میکنی گیاهی یا حیوانی ؟خوب توی این دو هفته چه نتیجه ایی داشت ....

من معتقدم اونایی که اضافه وزن دارن استرس پنهان دارن که کم تحرک و زیاد غذا میخورن ..اول باید برن پیش متخصص اعصاب و روان ..که اون استرس برطرف بشه ..میل به ریزه خواری حذف بشه ..

کدوم پروتین استفاده میکنی گیاهی یا حیوانی ؟خوب توی این دو هفته چه نتیجه ایی داشت ....من معتقدم اونا ...

تو وعده های غذاییم مرغ گوشت ماهی تخم مرغ و...به مقدار تعیین شده میتونم استفادع کنم

من اونقد ریزه خوار نبودم فست فود زیاد میخوردم

تو رژیم عادی تو طول ۲ هفته ۳ کیلو۶۰۰ کم کردم 

پروتئینم هنوز ۲ هفته نشده

اینم بگم زیر نظر دکتر تغذیه رژیم گرفتم

تغییراتم بخوام بگم پهلوهام اب شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب خیلی عالیه که در طول این دو هفته اراده قوی داشتی که پایبند به رژیمت بودی ..و تغییر خیلی خوبی داشتی ...امکان داره یه مدت دیگه استپ وزنی داشته باشی ولی نا امید نشو جلو برو ..به وزن دلخواهت که رسیدی اون موقع اگر صورتت خیلی لاغر بود حتما پزشک زیبایی برو .من ۵ کیلو کم کردم البته با فستینگ ۸ ساعته ...چون ریزه خواری داشتم ...صورتم نابود شد رهاش کردم .اون موقع اشتباه کردم نرفتم پزشک زیبایی ..

خوب خیلی عالیه که در طول این دو هفته اراده قوی داشتی که پایبند به رژیمت بودی ..و تغییر خیلی خوبی داش ...

مرسی عزیزم 

چ خوب

واقعیتش من صورتم تپله 

غبقب ندارم لپام زیاده ک به نظرم زیبا نیس

زمانی ک ۵۷ کیلو بودم فرم صورتم و بیشتر دوست داشتم

الانم منتظرم صورتم لاغر شه ولی تغییری نکرده😂

بنظرم رژیم پروتین یکی از بینظرین ترین رژیم هاست ..

برا شما چطور بود 

این رژیمی ک دکترم داده نون مثلا در حد ۴ ۵ کف دسته 

و نصف سینه مرغ

یعنی نون حذف نشده

برا شمام همین شکل بوده

برا شما چطور بود این رژیمی ک دکترم داده نون مثلا در حد ۴ ۵ کف دسته و نصف سینه مرغیعنی نون حذف نشدهبر ...

رژیم من دقیقا صبحانه تخم مرغ آب پز ..نون در حد یه کف دست

ناهار گوشت یا مرغ یا میگو و ماهی به صورت کباب یا خوروشت

شام به صورت سوپ ...که بیشتر سبزیجات و یه کوچولو حبوبات .

گفت اگه بتونی نون رو حذف کن ..نهایتش سوپ گندم یا حلیم بخور ...

وقتی پروتین میخورم اونقدر سیر میشم که نیازی به ریزه خواری ندارم ..

البته من قهوه سبز هم میخورم ..

اگه استرس داری قرصی بخور که اشتهای کاذبت رو از بین ببره ...

این وسوسه ما به نون و برنج به خاطر اعتیادی که بهش داریم ..

من قبلا اهل جمع کردن و پس انداز بودم ..شوهرم مدام سرکوفت میزد که شبیه پیرزن ها جمع میکنی ‌...یه بار توی جمع گفت آبرومو جلوی همه با این تیپ و قیافه میبری ...منم اولش ناراحت شدم ..دیدم راست میگه جامعه ما این چیزا رو نمیپذیره ..برات احترام قائل نیست ..فکر میکنن تو ساده و عقب مونده ایی ..الان اول به خودم میرسم بعد خرید خونه انجام میدم ...

پول پیش خونه هم گذاشته ام برای لیفت صورتم ..

مردها لیاقت ندارن ..

هر ۵ کیلو باید مزوتراپی صورت انجام بدی که اون پوست از شل شدن و پژمردگی بیاد بیرون ..ولی اگر خیلی زیا ...

من سنم کمه ۱۹ ام 

پوست صورتم نیفتاده

بدنمم همینطور اینم بگم تا الان ۱۳ کیلو کم کردم

آیندرو نمیدونم

من قبلا اهل جمع کردن و پس انداز بودم ..شوهرم مدام سرکوفت میزد که شبیه پیرزن ها جمع میکنی ‌...یه بار ...

خوب کردی

منم قبلا ساده بودم پول نمیخواستم چیزیم داشتم تقدیمش میکردم 

از نظر کم توقعی تا حدی ک چیزی احتیاج داشتم میگفتم نه خودش باید بفهمه و بخره 

ولی الان 

میگ تورو خدا بزار دو قرون دستمون پول بمونع😂😂😂

من قبلا اهل جمع کردن و پس انداز بودم ..شوهرم مدام سرکوفت میزد که شبیه پیرزن ها جمع میکنی ‌...یه بار ...

یک کیلو پودر ژلاتین مرغوب و یه بطری گلاب اعلا بگیر

شب  ی  ق غ  پودر ژلاتین رو به روش درست کردن ژله، با ی ق غ گلاب هم مخلوط کن ،فردا ناشتا ژله که شد بخور

من روزی یه ماگ میخورم

کار پودرای کلاژن ساز قوی رو میکنه

عالیه صورتت بعد ۳ماه خوشگل پر میشه

مدام استفاده کن هیچ گونه ضرری نداره

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد