2777
2789

چطور دماي خونرو تنظيم ميكنيد ؟ از پارساله كه ما اومديم تو خونه جديدمون بچه هام تو پاييز و زمستان همش مريضن، مامانم ميگفت به خاطر شوفاژه قبول نميكردم تا اينكه چند بار ما از صب تا شب بيرون بوديم يا خونه مامانم موندم متوجه تغيراتشون شدم ، البته احساس ميكنم خيلي هواي خونرو خشك ميكنه كه باعث خراب شدن سينه بچه هام ميشه اگه راهكاري هست بيزحمت بگيد

پکیجت باید هواگیری بشه که حسابی داغ بشه

بگو یکی بیاد هواگیریشون کنه یا خودت توی نت یاد بگیر هواگیری کن خیلی آسونه

دوم  باید درجه ی شوفاژ رو از آبگرمکن تنظیم کنی

روی پکیج دیواریت یا همون آبگرمکن ، دو تا پیچ داره یکیش عکس شیر آب داره یکیش عکس رادیاتور شوفاژ 

اونی که مال رادیاتوره رو درجه رو ببر بالا تا شوفاژهات داغ بشن احتمالا درجه ی شوفاژت پایینه که سرده

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرروز دوبار لباس میریزم تو ماشین. بعد برای اینکه لباسام زود خشک شه میندازم رو رادیاتا. رطوبت همونا خونه رو از خشکی درمیاره. بوی نرم کننده هم خونه رو خوشبو میکنه. دیگه لباسامم تو هوای آزاد بوی بد نمیگیره. البته من چون رو بوی لباس حساسم هر لباسو بیشتر از یکی دوبار تو زمستون نمیپوشم و تندتند میشورم. بقیه ظاهرا اینجوری نیستن 

پکیجت باید هواگیری بشه که حسابی داغ بشهبگو یکی بیاد هواگیریشون کنه یا خودت توی نت یاد بگیر هواگیری ک ...

نه هواي خونه قشنگ گرمه سرد نيست

ولي گرماش خوشايند نيست نفس آدم گرفته ميشه

أصلا نميشه كنترلش كرد، 

نه هواي خونه قشنگ گرمه سرد نيستولي گرماش خوشايند نيست نفس آدم گرفته ميشهأصلا نميشه كنترلش كرد،

شما مشکل خشکی هوا داری پس

یا لای پنجره رو باز کن  یا یه ظرف آب بذار روی شوفاژ 

یا دستگاه بخور بخر 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
نه هواي خونه قشنگ گرمه سرد نيستولي گرماش خوشايند نيست نفس آدم گرفته ميشهأصلا نميشه كنترلش كرد،

من به اندازه نیم ساعت گوشه پنجره رو هم باز میذارم تا هوای خونه عوض شه 

راستی بچه ها رو می‌بری حمام همونجا لباسشونو بپوشون. این عامل سرماخوردگی اکثر بچه هاس